![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1324484
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Dünyayı farklı bir açıdan görmek isteyenler muhakkak okusunlar bu kitabı. Tarihi zekice ve espri anlayışıyla işlemiş yazar. Benim hoşuma gitti. 350 sayfa toplamda, 7 bölüm, bölüm bölüm tarayıp paylaşacağım. Sonunda herkes birleştirir. EvrnCzgTrh001.rar 62.6 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 nci bölüm ![]() ![]() EvrnCzgTrh002.rar 57.7 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() EvrnCzgTrh003.rar 58.5 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() EvrnCzgTrh004.rar 62.9 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EvrnCzgTrh005.cbr 64.40 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EvrnCzgTrh006.cbr 70.96 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EvrnCzgTrh007.cbr 68.10 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu direnc11 tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çalışmayan görsellerin yerine 1 yeni görsel eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler üstadım, eline sağlık.
7 bölümün hepsi de bu başlık altında mı yayınlanacak? Yoksa ayrı başlık mı açacaksınız?
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye |
![]()
Bilim bölümünde okuyan ve bu konulara bu kadar meraklı olan benim için kaçırılmayacak güzellikte bir eser. Tüm bölümler birleşince okuyacağım çok teşekkürler
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2013
•Rep Puanı : 164748
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın gandor08 ;
Bilim çizgilerle bu kadar güzel anlatılır. Bu kadar güzel çizgi romanı da ancak "gandor08" bulur ve sunar. Senden korkulur arkadaş. Çıkınında ne kitaplar var böyle. İnan şaştım kaldım. Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. ( Not : Yeri değil ama ben "Big Bang" kuramının spekülatif bir teori olduğunu kabul ediyorum. Gerekli görülür ve ortam olursa bu konudaki eleştirilerimi sunarım. Şimdilik bu konuda bu kadar. ) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kitabın sanırım başka kitaplarıda var, hele bunu bir tarayalım, elinde olan varsa tarar bizde yararlanırız yoksa alırız.
7 bölüm her bölümü burda paylaşacağım. Her akşam bir bölüm tarayabilirim diye düşünüyorum şu anlık.
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 01.Temmuz.2013
•Rep Puanı : 18064
•Rep Seviyesi :
![]()
eline sağlık... çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1355861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Selahattin sabırsızlıkla bitmesini bekleyeceğim..
Şimdiden hepsi için teşekkürler.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
2 saattir kapıya çağırdı komşular çaya, 2 nci bölümü tarayacaktım. Hemen başlıyorum. Yarına 2 nci bölüm de yüklenmiş olur.
2 nci bir kitabı daha varmış, onuda alacağım. Gerçekten enfes çizim ve yorumlarla dünya tarihini anlatmışlar.
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2010
•Rep Puanı : 4030
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinize, emeğinize sağlik. "Eğitim çağındaki yavrucaklarımıza özellikle tavsiye edilmeli" derim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tarihi Çizgi Romanlar Listesi | vefalı | Ara da Bulasın Çizgi Romanlar | 5 | 27.Şubat.2018 17:27 |
Türkiye'de Çizgi roman Tarihi 3 | Dindar Diker | Çizgi Roman Ansiklopedisi | 0 | 08.Nisan.2013 15:03 |
Türkiye'de Çizgi roman Tarihi 1 | Dindar Diker | Çizgi Roman Ansiklopedisi | 0 | 08.Nisan.2013 14:20 |
Çizgi Romanların Politik Tarihi | Kroker | Çizgi Roman Ansiklopedisi | 2 | 25.Nisan.2012 17:02 |