Star Wars Darkhorse Comics Marsık Kitap 3 Sayıdan 1.Sayı 2008 Şubat

gizemlover

Onursal Üye
5 Tem 2012
859
9,580
2rfzo9g.jpg


 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Star Wars neden bu kadar seviliyor ilginç bir detaydır.
Salt animasyonlarmı ? Yada oyuncuların becerisimi ?
Bence en büyük etken filmin insan kalabilmesi.Olağanüstü bir kötülük yada uzaylı canavar etkisi bulamazsınız.Her şey insanın mücadele edebileceği ölçüde bırakılıyor.İyiyle kötünün savaşı adı konmamış " GÜÇ " ne olduğu izleyiciye bırakılıyor ne Tanrı nede başka bir şey kozmik bir enerji üzerinde fazlada durulmuyor.
Yaratılan karekterlerin güzelliği ve çeşitliliği ile seyirci her zaman bir sürpriz buluyor karşısında.Robotlar , farklı gezegenlerde ki yaşam , sürekli değişen kahramanlar.
Dedim ya insani kalabilmesi büyük bir cezbedicilik yaratıyor ve filme çekim etkisi katıyor.
Süper bir şey görmüyorsunuz.Olağan bir olağanüstülük var.
Sürekli hareket ve değişim.
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.
Güzel bir seri.
 

Mehmet Emin

Aktif Üye
25 Kas 2012
314
1,361
Bunu ilk defa görüyorum,gavurcasını önceden görmüştüm sanırım ama bu şekilde Türkçe basıldığından haberim yoktu.(Ne cahilim yav) Çok teşekkürler.
Bu arada abolardis kardeşin dediklerine katılıyorum, ben niye seviyorum Star Wars'u bilmiyorum uzayda geçtiği için olabilir. Seviyorum işte var mı diyeceğin, seviyorum uleyn:Ğ
 

Peter Banner

Kıdemli Üye
6 Haz 2016
141
544
gizemlover'a bu paylaşımı için teşekkür ederim. Bilmeyenler varsa diye bir hususu belirteyim:

gizemlover'ın paylaşmış olduğu bu sayı; "Star Wars Obsession" isimli beş sayılık mini bir seriye ait. Türkçe yayımını Marsık Kitap'ın üstlendiği bu serinin ilk iki sayısı Sabah gazetesi ile bedava verilmişti; kalan üç sayı ise aylık dergi olarak satışa sunulmuştu. Sabah gazetesinin vermiş olduğu ilk iki sayı daha önce forumda bayposta tarafından paylaşılmış ("Henüz Başlık Açılmamış Türkçe Çizgi Romanlar - Diğerleri" kısmında bulunmakta.). gizemlover beşlemeye bir halka daha eklemiş oldu. Tekrar teşekkürler :)
 
Üst