Kadıköy-Fikirtepe'deki güzel bir parkın tarifi hakkında, yardım istiyorum...

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
"Aradığım bir parkın tarifini rica ediyorum.."

HrcEkjx.jpg

(Resim temsilidir..)

Evet bir çizgi roman sitesine çizgi roman dışında bir konu yazmak benim de huyum değil ama adı üstünde "genel duyurular"; kişiler burada gün olmuş misal "youtube açıldı!" gibi çizgi romanla alakası olmayan konular paylaşmışlar. Ben de bu sitede bir çok İstanbullu, kültürlü, zeki çizgi roman sever olduğundan, başka sitelere yazdığım bir duyuruyu "belki cevap alırım" diye bu siteye de yazıyorum. Çok güzel bir park orada okumak istediğim bir çizgi roman var ve okuyacağım çizgi romanı o parkı bulup orada okumadıkça huzur bulamayacağım. Umarım o parkı tekrar bulurum.

Kadıköy İlçesinin Fikirtepe semtinde On ikiler Cami'ne yakın bir park arıyorum.

Geçenlerde Fikirtepe semtindeydim. Gittiğim semtlerde uzun yürüyüşler yapmayı severim. Kadıköy ilçesinin Fikirtepe semtindeki On ikiler Cami'den yolun karşısına geçip Migros'tan aşağı yaklaşık 20 dakika kadar yürüdükten sonra küçümen bir park buldum ve orada oturup biraz dinlendim. Beton blokların arasında çölde vaha misali sessiz, asude, sakin bir dinginlik sunan bu parkta huzur buldum. Şimdi iş gereği ayda iki ya da üç kez Fikirtepe semtine gidiyorum ama sürekli aramama, geçtiğim yollardan tekrar geçmeme rağmen bir türlü o parkı tekrar bulamıyorum. Parkın ismi de aklımda değil. Parkın içinde tahtadan oturma bankları var, çocuklar için salıncaklar ve kaydıraklar var. Eski binaların arasında bir park ve yan tarafı patika yani yüksek bir alan, oradan aşağıya merdivenlerle iniliyor, lütfen Fikirtepe semtinde oturanlar veya geçmişte orada oturanlar tarif ettiğim bu parkın adını biliyorlarsa adını yazsınlar, adresini biliyorlarsa adresini yazsınlar, eğer açık adresini bilmiyorlarsa kendilerince parkın yerini tarif ederlerse çok sevinirim, hatta garanti olması açından Fikirtepe semtindeki Onikiler Cami'ye 20 dakika yürüyüş mesafesindeki tüm parkları (Zaten kaç tane olabilir ki en fazla bir iki tane) yazarlarsa çok sevinirim.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Sevgili bentley; eminim ki forumumuzda Kadıköy civarından çok sayıda ve sizlere yardımcı olabilecek üyelerimiz vardır.. Ben ilgili başlığı, üyelerimizin dikkatini çekebilecek şekilde değiştirdim, umarım yardımcı olabilmişimdir..
 

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,183
8,060
Değerli arkadaşım o civarda yer alan tek parkı zaten siz yazmışsınız.
Hakikaten düşündüm de adını ben de hatırlayamadım.
Ama bu yazıyı yazdıktan sonra çıkıp, o parkın adını ve hangi mahallede olduğunu, konumunu öğrenip size yazmaya çalışacağım.
Ancak unutmadan şu kadar yazayım.
Dediğim gibi tarif ettiğiniz bölgenin tek parkı olup 12 ler camii arkasına düşmektedir. Batı tarafında Küçük sanayi çarşısı bulunmaktadır.
Bana şimdilik müsaade. Gidip şu parkımızın tam adresini öğreneyim.
Selamlar.

Şu link de size yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,183
8,060
Bentley kardeşim,
Az önce sorduğunuz parka gittim.
Parkın ismi KADIKÖY BELEDİYESİ ÇAMLIK PARKI
Mandıra caddesi seyhan sokak sonunda yer alıyor.
Mandıra caddesi 12 ler camiinden hemen sonra BİM ve ŞOK mağazalarının bittiği köşede Seyhan sokak yer alıyor.
Seyhan sokağı sonuna kadar takip ederseniz ki, 200 Mt. kadar, kendinizi hemen parkın içinde bulursunuz.
Sizin de yazdığınız gibi, sessiz huzur verici çok sakin bir park.
İyi gezmeler....
 

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
kendi çabalarımla parkı bulalı çok oldu ve bugün sitede sörf yaparken sizin de ilanıma cevap yazdığınızı gördüm evet o park ilginize çok teşekkürler.
 

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
gerçekten çok teşekkürler hele parka bizzat gitmeniz çok büyük incelik sağolun varolun teşekkürler
 
Üst