![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 95436
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mister No'nun Tanza! ve onu takip eden Ormanda Ölüm macerasında ormanda yaşayan Jivaro kabilesinin kurbanlarının kafalarını küçülterek bunları savaş ganimeti, kötü ruhlara karşı totem ve hatıra objesi olarak bulundurduklarından ve takas ettiklerinden bahsedilir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Coşkun Aral'ın aktardığı gerçek hikaye ise hayli ilginç ve Mister No maceralarını aratmayacak cinsten. Bu ilginç anıyı sizlerle de paylaşmak istedim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi seyirler...
LE BOIS DES VIERGES (Jean Dufaux & Beatrice Tellier) - Paylaşıldı NAMELESS (Grant Morrison & Chris Burnham) - Paylaşıldı PREDATORS - Strangers In A Strange Land (FILM SEQUEL) 26 sayfa - Paylaşıldı CARTHAGO (Christophe Bec, Eric Henninot & Milan Jovanovic) 580 sayfa - Çevriliyor THE MASK OF A THOUSAND TEARS (David Chauvel & Roberto Ali) 64 sayfa - Çevrilecek CARTHAGO ADVENTURES (Christophe Bec & Alexsa Gajic) 290 sayfa - Çevrilecek SHI (Benoit Zidrou & José Homs) 240 sayfa - Çevrilecek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 267326
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kafa küçültme macerası Zagor'da da vardı. Ben öyle hatırlıyorum.
Konu Baltimora tarafından (28.Kasım.2020 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Aralık.2015
•Rep Puanı : 15021
•Rep Seviyesi :
![]()
Küçültülmüş kafalarla ilgili bir kaç kare de Hostes Nataşa'nın bir macerasında vardı ama macera adını hatırlayamadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
amazonlar, coşkun aral, haberci, jivaro, mister no |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|