![]() |
#1 |
Administrator |
![]() ![]() Hasal Yayınları tarafından 01.06.1981 tarihinde basılan bu karakter maalesef hiç de uzun ömürlü olamamış. Sadece 2 sayılık bir seri. 2. sayı için de arşivinizde bir yer ayırın. Kobra ile ilgili maalesef hiç bilgi bulamadım. Fakat konu itibariyle James Bond tarzını sevenler için ideal olduğunu söyleyebilirim. Her konuda desteğini esirgemeyen Colinmccay'e hediye ediyorum. Herkese keyifli okumalar. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] RarPass: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() ![]() Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. Konu ozaki tarafından (24.Eylül.2011 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Destek ne demek kaptan, hepimiz elimizden geldiğince bir şeyler yapmanın peşindeyiz. Kırıp dökmeden dostlarda hoş bir seda bırakabiliyormuyuz ayrıca, ne mutlu bizlere.
Hediyene canı gönülden teşekkürler. İyiki varsın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2009
•Rep Puanı : 208597
•Rep Seviyesi :
![]()
İlk defa gördüm bende, kitapçı rafında görsem polisiye ya da casusluk romanı sanardım kapaktan
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline sağlık,arşivlik kitap,teşekkürler üstat
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye |
![]()
Çok iyi anımsıyorum bu kitapları geldikleri gibi sessiz sedasız kaybolup gittiler.Nedendir bilmem o yıllarda ülkemizde bir çr.tekelimi vardı nedir yeni yayımlar pek kalıcı olmadılar.Hasal yayınları her kategoriden yayın sundu ama hiçbiri tutmadı.Paylaşım için teşekkür dostum.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Kasım.2010
•Rep Puanı : 82641
•Rep Seviyesi :
![]()
Link yenilendi. Keyifli okumalar.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 13.Mart.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2012
•Rep Puanı : 228
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
ajan kobra, çizgi roman, çizgiroman, comics, hasal yayınları, james bond |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gizli Ajan KOBRA Hasal Yayınları Sayı 02 | bakunin | Hasal Yayınları | 6 | 26.Aralık.2012 18:27 |
Mister No Tay Yayınları 104'lük Seri Yeni Dizi Sayı 057 - Gizli Ajan | Subzero | Mister No Tay Yayınları 104'lük Yeni Dizi Serisi | 0 | 20.Mayıs.2011 18:04 |
Tom Braks Tay Yayınları Cilt(Lira)Serisi Sayı 386 - Gizli Ajan | tafamus | Tom Braks Tay Yayınları Cilt(Lira)Serisi | 4 | 14.Mayıs.2011 18:26 |
Yüzbaşı Kobra - Gizli Ülke | Subzero | Ara da Bulasın Çizgi Romanlar | 2 | 15.Ekim.2010 18:43 |
Kaptan Swing Orjinal Liste Sayı 081 Gizli Ajan | ertuğrul | Kaptan Swing | 1 | 28.Ağustos.2010 11:41 |