Cim Kozmos Hasal Yayınları Sayı 01

Cim Kozmos Hasal Yayınları Sayı 01

Hasal Yayınları

Like Tree12Likes
  • 12 Post By bakunin

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.Mart.2010, 12:00   #1
Administrator

bakunin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1218531
•Rep Seviyesi :
bakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond reputebakunin has a reputation beyond repute
bakunin - MSN üzerinden mesaj gönder
Yeni Cim Kozmos Hasal Yayınları Sayı 01

Çok önceleri taramış olduğum bir kitap aslında.
Hasal Yayınları tarafından çıkartılan cep boyutundaki çizgiromanlardan birisi Cim Kozmos.
Herhangi bir bilgiye ulaşamadım maalesef.
İçerisinde Leopar Çocuk isimli bir de dolgu çizgiromanı var. Yayın tarihi 10.8.1981
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

RarPass: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir.

Konu ozaki tarafından (24.Eylül.2011 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi.
bakunin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Eylül.2011, 00:14   #2
Onursal Üye

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107958
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder
Sanırım bu da gitmiş.

Hz. Mevlânâ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
altay1944 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Eylül.2011, 00:38   #3
Süper Üye

albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
albay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond repute
bende de var aynı kitap. hayatımda okuduğum en dandik çizgi romandı. o kadar kötüydü ki, sayfa 40 a kadar zor okudum. sonrasına hiç bakmadım bile. abi bu kadar kötü çizgi roman hakkında hiç bir bilgiye ulaşamaman normal. muhtemelen yayıncılar utançlarından hiç kimseye bilgi vermemişlerdir. sorsan kendilerine sizmi bastınız bunu diye inkar ederler
albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Eylül.2011, 21:43   #4
Süper Üye

ozaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 82641
•Rep Seviyesi :
ozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond reputeozaki has a reputation beyond repute
Link yenilendi. Keyifli okumalar.
Alt 24.Eylül.2011, 22:31   #5
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
Tarama ve paylaşım için Bakunin'e, link yenileme için de Ozaki'ye teşekkür ederim.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Ekim.2011, 20:44   #6
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Öncelikle Bakunin üstadımıza tekrar teşekürler cim kozmos un yayın hayatı çok kısa sürdü.Bunlar çizgi kalitesi açısından çok nadir eserler bulmak pek mümkün değil.Ankara da aramadığım sahaf kalmamasına rağmen tesadüfen bulup aldığım çizgi romanlardan biridir.Malesef diğer sayılarını bulamadım.Yayın hayatı kısa sürmesine rağmen bu romana öncü roman diyebiliriz.Aslında leopra çocuk müthiş tutabilirdi devam ettirilseydi keşke oldukça güzle bir konuydu.Yazık oldu.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
cim kozmos, çizgi roman, çizgiroman, hasal yayınları, sayı 1

Seçenekler
Stil