![]() |
#1 |
Administrator |
![]() ![]() Çok önceleri taramış olduğum bir kitap aslında. Hasal Yayınları tarafından çıkartılan cep boyutundaki çizgiromanlardan birisi Cim Kozmos. Herhangi bir bilgiye ulaşamadım maalesef. İçerisinde Leopar Çocuk isimli bir de dolgu çizgiromanı var. Yayın tarihi 10.8.1981 Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] RarPass: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() ![]() Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. Konu ozaki tarafından (24.Eylül.2011 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye |
![]()
Sanırım bu da gitmiş.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bende de var aynı kitap. hayatımda okuduğum en dandik çizgi romandı. o kadar kötüydü ki, sayfa 40 a kadar zor okudum. sonrasına hiç bakmadım bile. abi bu kadar kötü çizgi roman hakkında hiç bir bilgiye ulaşamaman normal. muhtemelen yayıncılar utançlarından hiç kimseye bilgi vermemişlerdir. sorsan kendilerine sizmi bastınız bunu diye inkar ederler
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Kasım.2010
•Rep Puanı : 82641
•Rep Seviyesi :
![]()
Link yenilendi. Keyifli okumalar.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Tarama ve paylaşım için Bakunin'e, link yenileme için de Ozaki'ye teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Öncelikle Bakunin üstadımıza tekrar teşekürler cim kozmos un yayın hayatı çok kısa sürdü.Bunlar çizgi kalitesi açısından çok nadir eserler bulmak pek mümkün değil.Ankara da aramadığım sahaf kalmamasına rağmen tesadüfen bulup aldığım çizgi romanlardan biridir.Malesef diğer sayılarını bulamadım.Yayın hayatı kısa sürmesine rağmen bu romana öncü roman diyebiliriz.Aslında leopra çocuk müthiş tutabilirdi devam ettirilseydi keşke oldukça güzle bir konuydu.Yazık oldu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
cim kozmos, çizgi roman, çizgiroman, hasal yayınları, sayı 1 |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uzay Hasal Yayınları Sayı 04 | bakunin | Hasal Yayınları | 8 | 19.Temmuz.2021 16:22 |
Uzay Hasal Yayınları Sayı 02 | bakunin | Hasal Yayınları | 7 | 21.Nisan.2013 21:02 |
Pistolero Hasal Yayınları Sayı 03 | bakunin | Pistolero - Hasal Yayınları | 4 | 10.Ağustos.2012 22:01 |
Cim Kozmos Hasal Yayınları Sayı 02 | bakunin | Hasal Yayınları | 10 | 05.Ocak.2012 23:37 |
Oktar Hasal Yayınları Sayı 05 | altay1944 | Oktar - Hasal Yayınları | 4 | 28.Eylül.2011 00:19 |