![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 670514
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Harakiri Sayı - 01 2011
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] --[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alternatif venomaer RAR dosyası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Küçükleri muzır neşriyattan korumak" adına kesilen ağır cezalarla baş edemeyen dergi üçüncü sayı sonunda kapanmıştır. ![]() 100 ünlü Türkü tanıtalım dediklerinde sadece 3 sayı çıkacaklarını bilmiyorlardı zannedersem. ![]() ![]()
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır. İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir. Konu ertuğrul tarafından (21.Eylül.2020 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Rar dosyası yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 04.Mart.2019
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok güzel bir ekip varmış ama ne yazık ki birliktelik kısa sürmüş.
Teşekkürler üstadım.
![]() Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2020 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 670514
•Rep Seviyesi :
![]() Çok güzel bir ekip varmış ama ne yazık ki birliktelik kısa sürmüş. Teşekkürler üstadım. Çok değerli ekiplerin çıkarttığı 10'larca çok güzel dergi 3'er 5'er sayı çıkarttıktan sonra bırakmak zorunda kalmışlar. Bence bunun üç sebebi var, 1-Yönetimlerine bakıyorum hep belli başlı kıdemli çizerleri yönetici yapmışlar, hiç birisi profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmemişler. 2-Pazarlama bütçesi yaratmamışlar , yaratamamışlar. Çok sıkı takipçilerin bile duymadığı birçok dergi sesini duyuramadan kaybolmuş gitmiş. 3-Tekelleşmiş dağıtım kanallarının kurbanları olmuşlar. Dağıtım kanalları genelde hükümet yanlısı olmuş,mizah dergileri de doğaları gereği muhalif olmuşlar. Dolaysıyla da okuyucuya ulaşamamışlar. Birçok dergide görüyorum okurlar mektup yazıyor bulamadıklarını söylüyorlar.
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır. İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir. Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2020 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Aralık.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
M.Perker'in çizgilerine benziyor, Karakarga dergisine çok benzettim, hemen göz atacağım. Harika işler çıkarıyorsunuz teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Nisan.2011
•Rep Puanı : 600355
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu dergi ile ilgili acı bir anım var,şöyle ki;dergi ilk çıktığında biraderim almıştı,ben de misafirdi."Bu harakiri,harika" deyip sonra incelicem deyip sehpaya bırakmıştım.O hengamede unutuluş ve birader almanyaya gittikten sonra derginin yasaklandığı haberiyle hatırlanış...evde arayış ve bulamayış...başımdan aşağı kaynar sular dökülüş...Sonra anladım ki,birader götürmüş,uçakta okumak için,sonra çöpe atmış.Çok acımıştım o dergiye.Yıllar sonra burada okuyabileceğim için çok mutluyum.Emeği geçen herkesle bunu paylaşmak istedim.Varolun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2010
•Rep Puanı : 4003
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler, arşivimde olması gerekenlerden biri daha... Ellerinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 10.Eylül.2018
•Rep Puanı : 145010
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Şubat.2020
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler....
Konu Baltimora tarafından (24.Ağustos.2020 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Aralık.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz. cok tesekkür ederim |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Harakiri Mizah Dergisi Sayı 02 | cdemir | Harakiri | 13 | 10.Ağustos.2019 16:06 |
Yeni Harman Harakiri 2016 Özel Sayı | aksamsefasi | Yeni Harman | 1 | 08.Mayıs.2019 22:33 |
Harakiri Fil 2016 Özel Sayı | aksamsefasi | Harakiri Fil | 1 | 08.Mayıs.2019 18:11 |
Harakiri Fil 12 | aksamsefasi | Harakiri Fil | 0 | 05.Mayıs.2019 14:43 |
Harakiri Mizah Dergisi Sayı 03 | ertuğrul | Harakiri | 5 | 02.Temmuz.2016 21:58 |