![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Like butonu çıktı
bir teşekkürü bile az görür olduk nedense çok okunmasını istiyorum.. Bana neyse.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]() Like butonu çıktı bir teşekkürü bile az görür olduk nedense çok okunmasını istiyorum.. Bana neyse.. Biz,siz,onlar aslında hepimiz bir bütünün parçaları değilmiyiz abi.Senin temennin aslında hepimizin temennisi.Bu da gösteriyor ki hepimiz birimiz için ,birimiz hepimiz için. ![]() ![]() ![]() Şiir gibi oldu valla. Sevgili ertuğrul hocama en içten dileklerimi sunarım. Ellerine sağlık çok sağol.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben Fantom'un yerinde olsaydım Fantom kupasını her yıl düzenler, naklen yayınlanmasını sağlar ve paraya para demezdim. Baksanıza akıllı Afrikalılar dünyanın her yerinde "4" yılda bir yapılan kıtasal futbol şampiyonluğunu oyuncu pazarlamak ve gelir için "2" yılda bir yapmaya başladılar.
Teşekkürler üstad. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
orman olimpiyatları,fantom kupası..
kulağa hoş geliyor doğrusu.hemen kaydımı yaptırıyorum. ![]() eline sağlık muhterem. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3002659
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu paylaşım nedeniyle Fantom Kupa 'sını sevgili ertuğrul'un kazandığını ilan etmekten kıvanç duyuyorum
Tebrikler ve teşekkürler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çizgi roman, çizgiroman, fasikül, kızılmaske, tay yayınları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 3.Seri Sayı 006 - Fantom Kupası | oktay_izm | Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 3. Seri | 0 | 11.Ekim.2019 12:12 |
Kızılmaske Fasikül Seri 144 Fantom Hazinesi/Esir Tüccarları | vefalı | Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 1. Seri | 8 | 24.Kasım.2016 22:50 |
Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 1.Seri(150 Kuruş-5 Lira Arası)Sayı 107-Fantom Kupası | Gulyabani | Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 1. Seri | 4 | 15.Mart.2013 18:53 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 018 - Fantom Hazinesi | Subzero | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 3 | 04.Ağustos.2011 04:30 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 031 - Fantom Şatosu | Subzero | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 1 | 25.Mayıs.2011 12:36 |