MASKS and MOBSTERS

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
587
3,700
istanbul
karşınıza bu akşam 21:00 da çevirisine başlayıp 02:40 da balonlamasını bitirdiğim bir çr la çıkıyorum.
öncelikle belirteyim bu ilk balonlamam biter bitmez paylaşıyorum ( yeni gelin hesabı yani ) balonların içini büyük harfle doldurmam gerektiğini yarıyı geçince uyandım, tabii aynen devam ettim. bu seferki böyle sonrasını büyük harf yapacağım bilginize.
sizden ricam eleştiri ve düşüncelerinizi paylaşmanız. seri 10 sayı. beğenmezseniz başka bişeylere başlayabilirim sorun değil. lütfen bu konuda bilgilendirin.
konusuna gelince: süper kahramanların yeni ortaya çıktığı dönemler, 1930 - 40 amerikası ve mafya biraz karanlık atmosfer. her şey net sor ve vur hesabı. serinin adı da açıklıyor zaten maskeler ve gangsterler.
umarım beğenirsiniz.


4387trgf376t3df73.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,991
13,506
Elinize sağlık. Balo yazıları bir miktar da ha balon çizgilerinden geriye çekilebilir ve yazı balonun şekline -gerekli yerlerde- biraz daha uydurulabilir. Bu şekilde balon da çok fazla görmedim zaten. Hem çevirip hem balonlamak bazen balon yazısının içeriğine verilen dikkat kadar yerleşimine vermeyi engel oluyor. Bu hatayı ben de çok sık yapıyorum, hatta yazım yanlışı rekoru da sanırım bendedir. :)

Tekrar teşekkür ederim.
 

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,025
Mersin
Dostum, ben çevirilerimde bolt şeçenegi olan yazı karakterlerini tercih ediyorum, yaşlılıktan herhalde onları okuması daha rahat geliyor herhal hahahahah...
birde büyük ihtimalle biliyorsundur ama rar dosyasının isim değiştirme kısmından MASKELİLER ve GANGSTERLER 01.rar olan ismini MASKELİLER ve GANGSTERLER 01.cbr olarak rahatlıkla değiştirebilirsin

ellerine saglık devamını bekliyorum valla
 

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,813
Aslında illaki balonlarda büyük harf kullanma zorunluluğu yok. Birçok çizgi romanda küçük harf de kullanıldığını gördüm. Bence bu siyah-beyaz çizgi romana yakışmış.

Hikaye bana daha çok The Boys'u hatırlattı. Devamını merakla bekliyorum. Ellerinize sağlık.
 
Üst