Polisiye Roman/Kapı Arkasında Bir Cinayet/Tan-1936

ritvan

Onursal Üye
28 Eki 2009
677
15,803
dqjpo8uaziv4i4syo.jpg
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,871
5,108
Sayın ritvan ;

Sabahın bu saatinde uyanıksın ve yükleme ( sunum ) yapıyorsun. ?????
Ben de hep bundan bir saat kadar önce uyanırım. Kitap ve dergi okurum. Senin fazlan bir şeyler sunmak için de emek vermen.

Senin sunduklarına erişirken , "Hep o eserin tefrikasına başlamadan mutlaka gazete tanıtım yapıyordur. ritvan'dan istesem ona dair küpür sunmaz mı?" diye düşünmüşümdür. Senin beni anlayacağını ama başkaları buldu da yetinmiyor , der diye vaz geçmiştim. Oysa ki o küpürler bu belge-eserlerin tamamlayıcı-bilgilendirici parçalarıdır. Bu gün baktım ki , sen bunu yapmışsın !!!!!!! Benim isteğimi duymuş olmayasın ?

Yine yaşımızdan büyük bir esere ( Sunum tarihi itibariyle. Yoksa yaşımızdan büyük yazım-yaratım tarihi itibariyle bir çok esere uluşmak kolay ) sayende yine erişim sağlıyoruz.

Hem Tan Gazetesi !!!! Hem de polisiye roman !!! Hem de 1936 dan !!!!!

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...


***Not : Birine ( Bir bayandı ) yazdığımda ünlem işaretini kullanınca bana "Sen bana bağırmış-azarlamış oldun" diye yakınmıştı. Oturup ona ünlemin-ünlenmenin elbette yüksek sesle seslenmeyi , bağırmayı içerdiğini ama her yüksek sesin azar olmak zorunda olmadığını , örneğin sevinç çığlığı , hayret vb. ni de içerebileceğini uzun uzun anlatmıştım. Sonra yazı dostu olmuştuk.Umarım buradaki ünlemleri de böyle ilgisiz konulara bağlayan çıkmaz...
 
Üst