Güneş Ekran (27 Ocak 1990) Sayı: 16

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,148
Böyle muhteşem paylaşımları(benim için) görünce yorum yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Başlığı gördüğüm anda akşamki maç sonucu kadar sevindim. İşte bu kadar. Teşekkürler.
 

yazicizahmet

Onursal Üye
12 Nis 2011
2,308
38,595
Böyle muhteşem paylaşımları(benim için) görünce yorum yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Başlığı gördüğüm anda akşamki maç sonucu kadar sevindim. İşte bu kadar. Teşekkürler.

Ben de doğrusu yorum yapmaktan imtina ediyorum.Yıllarca sessizce arşivleme'den sonra başladığım paylaşımlara gelen yorumlara bile gerektiği gibi cevap veremiyorum.Prosedür'ü öğrenmeye çalışıyorum.Öte yandan bu dergi için, bir yorumunuzda "görmeyi arzu ederim" deyince aklıma düşmüştü.İtiraf etmeliyim ki;A4 tarayıcı ile çok zor bir işti.Ama yeni bir öğrenci gibi çabuk öğreniyorum.Tecrübe ettikçe kolaylıyorum.Elimdeki metalar öylesine çok ki;bir yorumunuzda "ömür boyu tarasanız bitmez"demiştiniz.Aynen öyle.Elimden geldiğince bu diyarın noksanlarını ve yenilerini paylaşmaya çalışacağım.Sevgi ve saygılarımla.
 

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,148
Evet a4 tarayan bir tarayıcı ile a3 bir dergiyi taramak çok zor. Aynı yollardan geçtim. Sayfayı iki defa tarıyor (aynı hizada olması çok önemli) daha sonra da farklı bir programla birleştiriyorum. Öyle olunca da bir resim 8-10 mb oluyor. Yeniden başka bir programla da boyutu düşürüyorum. Yani sizi çok iyi anlıyorum. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Ben şimdilik A4 leri bitirmeyi düşünüyorum (3-5 sene:)) daha sonra A3 lere başlarım inşallah.

Bu vesileyle kendim ile ilgili bir konuya da değineyim. İnşallah bu kısmı okuyan çok olur. Bazı zamanlar bir dergiyi taramaya karar verme aşamasında düşünürken acaba eskiden tarayıp çok fazla seveni olan bir dergiyi mi tarasam yoksa yeni (yeni derken daha önce taranmamış anlamında) bir dergiyi mi tarasam diye düşünüyorum. Belki o yeni dergiyi sadece birkaç kişi indirip okuyacak ama (kendimden pay biçerek) belki de o dergiyi yıllardır arayan birisi var ve burada görünce çok mutlu olacaktır. İşte bu yüzden bir kişi de olsa onu mutlu etmek için o dergiyi tarıyorum. Geçmişte tuhaf tuhaf ya bu da okunur mu dediğiniz anlamsız gelebilecek dergiler eklemiş olabilirim. Tek sebebi bu. Cine5 böyle başlamıştı.

Bu arada yorum yapma konusu için çok güzel bir haber geldi.
http://www.cizgidiyari.com/forum/fo...zgi-diyari-forum-istatistikleri-hakkinda.html

Yine yorumlara boğmayacağım ama biraz rahatlama geldi.
 
Üst