The Strange Talent Of Luther Strode 5. Sayı (Çeviri Balonlama)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,235
Kamlançu
lutherstrode05001.jpg


Luther Strode efsanesi son hız devam ediyor. Bir önceki maceramızda Luther Kütüphaneci ile karşılaşmış ve sevdiklerinin tehlikede olduğunu öğrenince koşarak eve gitmişti. Maceramız buradan başlıyor ve beklenmedik, iç burkan bir finalle sonuçlanıyor.

Luther'in iş çıkışında yakalanmış görüntüsü:
lutherstrodeiscikisi.jpg


Sevgili Direnc11 şahsında,
Tüm çizgi roman sevdalılarına...

:) (mega.co)
(mediafire)

Uyarı: Şiddet ve küfür içermektedir. Okuyacakların bunu göz önüne alarak indirmeleri tavsiye olunur.
Not: Eğrisiyle doğrusuyla bir serinin sonuna geliyoruz. Yaptığımız işlerde kusur (elbetteki vardır) gördüğünüz takdirde bizlere bildirmeniz sonraki yapacağımız çalışmalarda daha dikkatli olmamızı sağlayacağından dolayı önem arz etmektedir. İlginiz için teşekkürler. İyi okumalar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,764
İstanbul
Aslında mümkün olduğunca bekletmeden okumaya çalışıyorum çeviri-balonlama çalışmalarını. Ancak bir süreliğine forumdan ayrı kalınca serinin okumadığım sayıları birikmişti. Bu sayıyla birlikte hepsini okumaya çalışacağım. Büyük emek veriyor, büyük katkı sağlıyorsunuz.

Bu nefis çalışmayı bana ithaf etme nezaketiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

Ellerinize sağlık, sevgili dostlar.
 

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,069
Sarıyer
Baştan bir de süper kahraman öyküsüne katkımız olsun diye başladık bu seriye ve başladığımızda sadece ilk sayıyı okumuştum. Sayılar ilerledikçe kan oranı bir süper kahraman hikayesinden beklenmeyecek ölçüde arttı. Son sayıda da aynı hızla ortalık kızardığından kendi kendime bu olmadı diye düşündüğümden 2014 de daha bilinen bir "super hero" yu programıma almayı düşünüyorum.

Öykü kandan dolayı kıpkırmızı ama balonlamalar görüldüğü gibi pırıl pırıl, Murat dostum her zaman olduğu gibi başarılı bir işçilik çıkartmış. Kendisinin hızı beni de teşvik ettiğinden bu seri umduğumdan hızlı gitti, bakalım yeni yıla girmeden bitirebilecekmiyiz.
Başaraılı bir çalışma olmuş, kutlarım dostum.
 
Üst