George R. R. Martin's Fevre Dream 04 (Çeviri & Balonlama)

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,343
istanbul
fevre_dream04_3.jpg

Çeviri: Gulyabani Balonlama: Filmografi

Herkese keyifli okumalar...

Sayı 04:

ÖNEMLİ NOT: Yayınlanan çalışmalar ile ilgili bazı problemler başka siteler veya şahıslarla yaşanmaktadır. Benim paylaşımım olan bu işleri herkes istediği gibi gönül rahatlığı ile kullanabilir. Önemli olan benim paylaşımlarımı kullanırken insanların indirmesini kısıtlayıcı şartlar (V.I.P., Teşekkür, Mesaj Yazma Zorunluluğu vs.) getirilmemesi. Yayınlayacak arkadaşların bu isteğime saygı duymasını istiyorum sadece.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,244
Sarıyer
Eline sağlık dostum, profesyonel adobe kullanımın için kutlarım, balonlama da benden çok daha başarılı olduğun kesin, herhalde kullandığın font da beğenilir.

12 Şub 2010
15,002
548,132
Derli toplu, karakterli, sağlam bir senaryo; güzel çizimler, çeviri ve balonlama gönül dostlarından armağan. Benim keyfim de gıcır:). filmografi ve gulyabani 'nin emekleri ödenecek gibi değil, en iyisi kuru:) bir teşekkür etmek. Saygılarımla.

Nyo

Kıdemli Üye
18 Eyl 2010
104
74
Link ölü, bir ilgilenseniz? Kestane kebap acele cevap diyorum buradan. :)

Nyo

Kıdemli Üye
18 Eyl 2010
104
74

Ben de diyorum ki, benim PC ve internet bağlantım link şayet "zombi" değilse canlı olduğunu söylüyor.

Bir zahmet tekrar ve mümkünse bir daha deneyin.

Rapid linki ben baktığımda yoktu. Mediafire ve Fileserve vardı sevgili dostum ölü olarak, çok sağol, bu ne hız, yenilemişsiniz hemen. Çok teşekkür ediyorum. Ve naçizane çevirdiğiniz eserler çok kaliteli, umarım pek çok eseri daha paylaşırsınız.

Teşekkürler tekrar!