Groo - The Hogs of Horder 02 (Çeviri ve Balonlama)

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,243
Sarıyer

btainawccia29swq7.jpg

Değerli dostlarım;

bilenin bildiği, bilmeyenin de nasılsa öğreneceği nedenlerle aranızdan ayrılıyorum. Bugüne kadar buradan aldığım herşey için emeği geçenlerin hepsine gönülden teşekkür ederim. Paylaştığım önemsiz bir kaç şeyi gönül rahatlığı ile istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Devam ettirdiğim serileri bir şekilde bitireceğim ve ben de mail adresi olan şükrü1998 ve berber kenan kardeşlerime gönderiririm uygun görürlerse paylaşırlar.

Son olarak ister inanın ister inanmayın belki de yayınlandığı tarihte 9 yaşımda olduğumdan Ceylan 4. seriden haberdar değildim, yeni tanıştım, bunu da lütfen çizgi roman konusundaki cahilliğime verin.

Hepinize bol çizgi romanlı, mutlu ve uzun bir yaşam dilerim hoşçakalın.

Nadir Şinikoğlu (Gulyabani)

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,037
3,355
Herkesin uyuduğu bu saatlerde ilk teşekkür cevabını ben yazayım... Hiç beklemediğimiz bir anda çıktın ve güzel paylaşımlarını bize sundun... Bundan keyif aldık... Ve şimdi de hiç ummadığımız bir anda gidiyorsun... Yolun açık olsun... Düşüncem o ki normal günlük hayatında çok seviliyor sayılıyorsundur... Içimizde ayrı bir yer edindin... Paylaşımların için tekrardan canıgönülden teşekkürler...:)

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,055
14,090
Ayrılmanıza üzüldüm. Yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ama bizim milletin bir özelliği herhalde çabuk kırılabiliyoruz. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Şükrü

Çeviri & Balonlama
16 Şub 2011
1,286
2,260
Far Far A Way
Bu yenisi için teşekkürler.Ama şimdi siz bizim aramızdan gidince keyif kalmadı.Keşke daha kalsaydınız bizlerler beraber.Çalışmalarınız güzeldi. :'( :'( :'( :'( :'(

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,801
2,702
metu
Nedenini bilmiyorum ama önemsiz bir nedenle ayrılıyorsanız,iyice düşünün derim.<özgür formda
herkes düşüncelerini yazabilir sizde sizce doğru olanları özgürce yanıt olarak verebilirsiniz.Gördüğüm kadarıyla bu formdaki insanların tamamına yakını oldukça anlayışlı.Bu anlayışlı olmalarının en büyük göstergesi bir teşekkür uğruna bütün arşivlerini bizlere açmaları değilmi.Küçük derecedeki kırılganlıklar anlamsız ve bu tür sorunların çözümü karşılıklı hoşgörüdür.Kesip atmak belki o anlık çözüm gibi görülsede ileride pişmanlıklara yok açar.Bu yazı benim naçizhane fikrim.Tabiki son söz sizin,saygılarımla..Cahit Karakoç