![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 17.Aralık.2018
•Rep Puanı : 240074
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İyi pazarlar arkadaşlar. Bu ay çeviri yapmadım. Ama hiç yazısı olmayan, sadece resimlerden oluşan bazı enteresan işlere denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Daha evvel paylaşımı yapıldı mı emin değilim (arama kısmında arattım, bir şey çıkmadı). Eğer paylaşımı yapılmışsa, hatırlatma olsun artık ...
A Land Called Tarot ; Gizemli bir gezginin gerçek üstü seyahati... ![]() Online okumak için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirmek için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] The Longest Day of the Future; absürd bir bilim kurgu ![]() Online okumak için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirmek için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Butterfly Gate; 2 kardeşin Kelebek kapısını aşarak yaşadıkları olağanüstü maceralar.... Maceranın devamı "belki" gelir... ![]() Online okumak için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrıca daha evvel paylaşılmış ama gene hatırlatmış olayım; ![]() Online okumak için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Hiç bir dosyayı indiremedim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5132
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık çok teşekkürler değerli AUMURG üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili AUMURG,
Kıymetli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledin. Çok teşekkür ederim. Müsaadenle daha kolay indirme linkleri eklemek isterim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Getcomics'den) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Library Genesis'den) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Library Genesis'den) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Haziran.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
THOMAS OTT
The Forest [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genç bir çocuk, bir aile cenazesinden gizlice uzaklaşır ve ormanın derinliklerine gömülür, burada insanın en büyük korkusuyla yüzleşir ve yolunu seçmek zorundadır. Beyaz bir yüzeyin siyah bir katmanla kaplanıp kazındığı, karalama tahtası adı verilen bir teknikle çizim yapan Ott, negatif alandan rahatsız edici etki yaratacak görüntüler yaratıyor. Ott'un elinde medyum, onun ürkütücü, korku dolu ahlak hikayeleri için mükemmel bir araç haline geliyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
macera |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgi Bölgesi Kış-İlkbahar Çizgi Romanlar Ön Gösterimler | SPIDERWEBS | Çizgi Bölgesi | 8 | 20.Aralık.2020 06:23 |
2. El çizgi romanlar | Beymelikli18 | Sıradışı | 1 | 21.Kasım.2017 01:47 |
Hafta sonu alınacak çizgi romanlar listenize iki yeni çizgi roman daha! | Büyülü Dükkan | Büyülü Dükkân Kitabevi | 0 | 04.Ocak.2013 19:14 |
Balonsuz Çizgi Romanlar | bylrzgr | Görüş ve Önerileriniz | 2 | 23.Temmuz.2011 21:58 |