Signal to Noise - NEIL GAIMAN & DAVE McKEAN (grafik roman)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,311

Signal to Noise
Neil Gaiman & Dave McKean
İngilizce
2006 (ilk baskı 1990)
Yazan: Neil Gaiman
Resimleyen (ve tasarım): Dave McKean
83 sayfa, 84 MB, CBR


Londra'da bir yerde, bir film yönetmeni kanser nedeniyle ölmek üzeredir. Ama tasarladığı son ve en iyi filmini henüz çekmemiştir. Bu filmde öykü M.S. 999 yılının son saatleri yaklaşırken Avrupanın bir köyünde geçer. Köylüler gece yarısı olduğunda kıyametin kopacağına inandırılmışlardır. Kendi sonu da hızla yaklaşan sinemacının bu filmi yapacak zamanı kalmamıştır ama bir yandan da filmi kafasında tasarlamayı sürdürmektedir. Bu filmi artık kimse seyredemeyecektir, bizler hariç. Romanın adı olan "Signal to Noise", ses ve görüntüyle ilgili bir elektronik mühendisliği terimi olup "sinyal-gürültü oranı" anlamına gelmektedir, sesin veya görüntünün kalitesini belirler.

İngiliz yazar Neil Gaiman (d.1960) ve arkadaşı İngiliz grafik illüstratör Dave McKean'ın (d.1963) birlikte ürettikleri "Signal to Noise", grafik roman formatına getirilmeden önce 1989 yılında İngiliz kültür dergisi "The Face"te tefrika edilmiş. 1992 yılında ise genişletilip düzenlenerek grafik roman olarak hem İngiltere'de (Victor Gollancz) hem de ABD'de (Dark Horse) eşzamanlı olarak basılmış. 1993 yılında En iyi grafik albüm dalında "Eisner Ödülü" almış.

file

(Mega)

4 örnek sayfa
file


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
Şu neil gaiman felaket bir yazar kitabını alıp bitirmeden rahat edemiyorsun.Şunların birde çevirisi için zamanım ve yabancı dilim olsa ingilizce harici özellikle italyanca ve fransızca çok harika yayınlar çıkıyor.Ama şu ülkede ya kota ya şu ya bu bir rahat huzur bulamıyoruz.
 
Üst