Acil Yardım

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,440
5,393
Sayın Arkadaşlarım,
Yeni bilgisayarımı kurdum,hemen hemen kullandığım tüm programları denedim,hiç sorun yok.
PhotoScape programını kullandım,şahane
Geldim,Scan Taillor programına,Yaklaşık iki saattir uğraşıyorum,bir türlü başaramadım.Daha resimleri içine atmak istediğimde

The folowing file could not be loaded :....yüklemeye çalıştığım dosya içindeki ilk jpeg yazarak resimleri almıyor.
Yaptığım çizgi roman da mı bir bozukluk var diye eski bilgisayarımda deniyorum,şahane hiç bir sorun yok.(Yeni bilgisayara da aynı kurduğum dosya ile kurdum.)
Acaba diyorum ufak bir program mı yüklemeyi unuttum ondan mı açmıyor(java gibi,flash player gibi)bilebildiğim kadar tüm bu tip programları yükledim.Ama muhakkak atladığım var ki Scan Tallor programına resim atamıyorum.
Böyle bir şey başına gelipte çözmüş arkadaşlardan veya direk bilenlerden acil yardım rica ediyorum.Teşekkürler.
 

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,440
5,393
Belki 10 kez kaldırıp yeniden kurdum nafile.Aynı kurduğum programı eski iki bilgisayara kuruyorum,şakır şakır çalışıyor.Kafayı yedirtti.Yardımınız için teşekkürler,hayırlı akşamlar.Selamlar.
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

Sevgili "necdet" kardeşim. İşletim sisteminizi ve kullandığınız antivirus yazılımını (şayet varsa) bilmiyorum. Aslında "Scan Tailor" benim kullandığım bir yazılım değil. Ama biraz önce yazılımın sitesine baktım, şöyle bir uyarı var: "Symantec'in "Norton Antivirus" gibi bir yazılımı bilgisayarda yüklü bulunuyorsa Scantailor jpeg dosyaları yükleyemiyormuş. Bu durum tamamen Symantec'ten kaynaklanıyormuş. Bilginize sunuyorum.
Umarım sorununuz çözülür.


file

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,148
İSTANBUL
Eski pcnizde windows'la yeni pcnizdeki windows sürümü aynımı birde eski pcnizdeki windows 32 bitse yeni pcnizdekide 64 bitse açmaz.Bite uygun Scan Taillor programı bulmanız gerekiyor bence saygılar sevgiler.
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Eğer düzenlemek istediğiniz materyali daha önceden açıp, bir scantailor dosyası olarak kaydetti ve o dosya üzerinden resimleri tekrar yükletmeye çalışıyorsanız, Scantailor dosya yolu olarak eski bilgisayarınızdaki disk/klasör yolunu aynen ister. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

Eğer öyleyse, yukarıda belirttiğiniz hata mesajının göründüğü kutucuğun altında, Relinking Tool diye bir kısayol görünüyor olmalı. O toolu çalıştırıp, dosyalarınızın bulunduğu yeni klasörü ST'a göstermek sorunu çözer...
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Ana sayfanızda ki programa sağ tıklayıp özelliklerinden uyumuluk durumuna bakın. Windows 10 ne yazık ki hala bir çok programda uyumsuzluk tanımama gibi sorunlar yaratabiliyor.
 

"penGO"

Süper Üye
12 Ara 2012
572
2,526
Programınız 32 bit ise 64 bit bilgisayarlarda da çalışır.
Bu problem oradan kaynaklanmıyor.
Büyük ihtimalle yanlış yoldan yükleme yapmışsınız.
Ve bu işletim sisteminin kayıt defterine kalıcı olarak kaydedilmiş.
İstediğiniz kadar kaldırın doğru yükleme yapın bilgisayarınız eski kayıt defterine göre hareket edecektir, doğru yükleme yapsanız bile...
İşin çözümü aşağıdaki linkte verdiğim programda mevcut.
Revo uninstaller programıyla programınızın deftere kayıtlı halini
programla birlikte kaldırabiliyorsunuz.
Geriye düzgün bir şekilde tekrardan yüklemeniz gerekiyor.
 
Üst