Nereden başlamalı?

Cynbc

Yeni Üye
4 Ocak 2016
2
4
Merhabalar cizgidiyari ailesi herkese keyifli okumalar ve çalışmalar dilerim.. Aranıza yeni katıldım. Fakat bu dünyaya dalmak için biraz yardıma ihtiyacım var. Nereden başlamalıyım? görüş ve önerilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sevgiler...:)
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
43,999
denize sıfır
Genelde kendinizi tanıtarak başlarsanız, yaşınız ve ilgi alanınız hakkında bilgimiz olursa sizi tam adrese gönderebiliriz.:)
 

dracem

Guest
5 Ara 2015
91
850
Karar vermenize yardımcı olacak basit birkaç soru: Genelde ne tür kitaplardan, filmlerden ya da bilgisayar oyunlarından keyif alırsınız? Hangi süper kahraman filmlerinden etkilendiniz? Ne tarzda hikayeler okumak ilginizi çeker? Bu sorulara cevap bulduğunuzda hangi çizgi romanı okumak istediğiniz de biraz daha netleşecektir.

Türkiye'de çizgi roman okumak oldukça zor. Bunun en büyük sebebi Amerika'da çıkan eserlerin ülkemize oldukça geç gelmesi ve nereden başlanacağının bilinmemesidir.

Devamını merak ediyorsanız bakabilirsiniz. Videoları anlatımlar hoşuma gittiği için koydum.


www.youtube.com/watch?v=dO7dnN0rWS8
 
Son düzenleme:

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,912
İzmit
Kitap okuru iseniz veya sinema dizi izleyicisi iseniz hoşlandığınız türün çizgi roman karşılığı ile başlayın zaten içinizde zehir varsa coşar gidersiniz,
hoşgeldiniz!
 

Cynbc

Yeni Üye
4 Ocak 2016
2
4
Mesleğim oyunculuk. Çizgi roman beni epey besliyor. Dizi zevkim dexter,oz,person of interest,breaking bad,açıkçası biraz gerçekçi realist isler.Benim için biraz psikolojik alt derinlik önemli. Öneri yazan herkese tesekkur ederim.
 

atilkurt

Onursal Üye
4 Ocak 2010
335
1,316
Judas, Ken Parker(Alaska), Teks, Martin Mystere, Julia serilerini tavsiye ederim. İlk 3 sıra wastern temalı ve gerçekçilik açısından Judas sana uygun olacaktır. Keyifli okumalar.
 
Üst