Rapide Alternatif Önerim

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,757
Şayet mediafire yüklemelerinde sorun yaşarsanız önerim;



Siteden 350 Mb'lık dosyaları rahatlıkla bile tek parça çekebilmekteyiz. Ve benim için en önemli artısı download hızının mükemmel oluşu.

Megaupload dosyalarımı ne kadar süre depoluyor?
Premium üye olduğunuz sürece dosyalarınız sonsuza kadar saklanacaktır. Eğer premium durumunda olmayan kayıtlı bir kullanıcı iseniz, bu dosyaların en son indirilmesinden en az 90 gün sonrasına kadar onlar depolanacaktır. İsimsiz olarak yüklenmiş bir dosya (bir Megaupload kullanıcına ait olmayan bir dosya), son indirilişinden 21 gün sonra silinecektir.

Yükleyebileceğim maksimum dosya boyutu nedir?
Eğer dosyanızın herkes tarafından indirilebilir olmasını istiyorsanız, 1024 MB limitini aşmadığınızdan emin olun. Daha büyük dosyalar sadece premium kullanıcılar tarafından indirilebilir.

Aynı anda birden fazla dosya yükleyebilir miyim?
Kesinlikle! Çoklu yükleme pencereleri açabilirsiniz ya da ana sayfadan çoklu dosya yükleyiciyi kullanabilirsiniz. Gelişmiş yükleme performansı ve rahatlığı için, web tarayıcınız yerine araç çubuğumuzu ya da Mega Yönetici'yi kullanmanızı tavsiye ederiz.

Dosyalarımı indiren kişiler sebebiyle Premium durumu elde edebileceğimi ve para kazanabileceğimi duydum. Bu doğru mu?
Evet, doğru! Dosyalarınızdan birinin doğru bir şekilde her indirilişinde ödül puan kazanacaksınız. Belirli bir puana ulaştığınızda, Premium durumu elde etmek için ve hatta nakit para elde etmek için kullanabilirsiniz. Dağıtma hakkınız bulunan popüler bir içeriğe sahipseniz, bu program sizin içindir. Diğerlerinin haklarını ihlal eden dosyaları göndererek para kazanmaya çalışıyorsanız, bunu aklınızdan çıkarın. Engelleneceksiniz.

Birçok puan kazandım, bu puanlarla ne yapabilirim?
Daha fazla puan toplayana kadar bekleyebilirsiniz, ya da bir kısmını ödüllerimizden biri için kullanabilirsiniz:
10000 Ödül puanları: bir aylık premium üyelik
50000 Ödül puanları: 6 aylik Premium üyelik
100000 Ödül puanları: Bir yıllık premium üyelik
500000 Ödül puanları: Ömür boyu platinyum + $500 USD
1000000 Ödül puanları: $1500 USD
5000000 Ödül puanları: $10000 USD

Hangi indirme programlarını kullanabilirim?
Başlıca indirme programlarından herhangi birinini kullanabileceğiniz gibi, size Mega Yönetici'yi kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu, kapsamlı bir indirme programı ve hızlandırıcısıdır, ama Megaupload'ın klasör bağlantıları dahil bağlantı listelerinin gözetimsiz ve otomatik olarak toplu indirilmesi gibi özelliklerinden yararlanmak için ek fonksiyonlar taşımaktadır. Bu, bir Megaupload Premium hesaba sahipseniz özellikle geçerli olacaktır.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,357
53,636
TAM 35
Mega upload ile ilgili bilgiler için çok teşekkürler kardeşim.Yalnız bilindiği gibi bu site engelli.Benim gibi işyerlerinden indirme yapmak isteyen arkadaşlar dns ayrları ile oynayamayacakları için ancak evden upload ve download yapılabilir.Ama senin de emek verip hazırladığın bilgilere göre artıları da çok.
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,757
Mega upload ile ilgili bilgiler için çok teşekkürler kardeşim.Yalnız bilindiği gibi bu site engelli.Benim gibi işyerlerinden indirme yapmak isteyen arkadaşlar dns ayrları ile oynayamayacakları için ancak evden upload ve download yapılabilir.Ama senin de emek verip hazırladığın bilgilere göre artıları da çok.

Bildiğimiz gibi Megaupload Türkiye ve bir çok ülkenin girişlerini kapattı. Sadece Amerika, Kanada ve İngiltere yararlanabiliyor. Fakat çareler tükenmiyor. Buyrun yeni bir yöntem.

Adımlar:

1- Öncelikle adresine giriyoruz.

2- Sonra açılan sayfadaki adres çubuğuna MEGAUPLOAD adresini giriyoruz.

3- No Scripts tikini kaldırıyoruz.

4- “I agree wish to sorf anonymously” ye tıklayıp, indirmeye başlıyoruz.

Anlatım System32 tarafından yapılmıştır.
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,757
“Ülkeniz için belirlenen tüm indirme sınırları şu anda kullanılmaktadır. Lütfen birkaç saat içinde tekrar deneyiniz veya araç çubuğu kurulu iken anında erişim için Megaupload Araç Çubuğunu Kurun, sizin için artık sınırlama yoktur!”

Açıkçası denemedim öyleki Dns Ayarlarım otomatik programla sağlanıyor yolu;



Program ethernet üzerinden yapılan ağ paylaşımlarını en son denemelerimde bozmamaktaydı. Aynı şekilde yüksek Id almak için yapılan port açma ayarlarınıda.
 
Son düzenleme:

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
530
1,176
Engellenmiş bir siteye ulaşmak rapidshareden indirmekten daha çok zorlayacaktır kullanıcıları rapide sağlam bir alternatif gelmedi henüz
 

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,383
Deliler Köyü
premium kullanıcı olmayanlar için hangi site olursa olsun işin işkenceye dönüştüğü malum, gerçeği söylemek gerekirse bende rapide para vermekten zevk almıyorum ama rahat paylaşım yapabilmek için 3 ay için 50 tl çok fazla değil, film, müzik filan hepsini geçtim sadece çizgi roman hatta e-kitap bile indirdiğini düşünürsek bu parayı kat kat hakediyor, üstelik puanlama sistemiyle üyeliğini belli periyotlarda uzatabiliyorsun, gerçi ben işin bu yönüne hiç el atmadım ama yakın bir arkadaşım her 3 ayda en az bir ay bedava kullanıyor. Birde proxy üzerinden bağlantılar hızınızı oldukça düşürüyor, zamanında denemediğim program yada site kalmadı, hiçbiri sağlam bir sonuç vermedi, bilmeyen kaldımı ama ben yinede hatırlatayım, modemi resetlerseniz ip niz değişiyor ve rapidden bekleme yapmadan indirmeye devam ediyorsunuz, hız için bir şey diyemeyeceğim, işin en kötü tarafı bu olsa gerek.
 

katr

Süper Üye
23 Şub 2010
496
4,072
ilginç anlatımlar şu megaupload sitesini birde ben deneyim nasıl olucak engelli siteler için dns ayarı yapan programlar var onlarla rahatlıkla giriliyor ultrasörf gibi denemekten zarar gelmez
 
Üst