kral911
Süper Üye
- 12 Ocak 2010
- 3,034
- 1,508
sitemizde daredevil ve punisher romanlarının çoğalmasını isterdim..
Punisher Ravage sayesinde diğer süper kahramanlara göre bi hayli var zaten. Daredevil için 10-15 sayıyla yetiniyoruz. O konuda bende isterimAyrıca Punisher'a bir yenisi eklenecek ilerki günlerde
![]()
paylaşım derken herkes çr sanır yalnız.yorumlardan bahsettiğini belirt istersen
çeviri balonlamaya başlamayacaksın herhalde
![]()
Punisher Ravage sayesinde diğer süper kahramanlara göre bi hayli var zaten. Daredevil için 10-15 sayıyla yetiniyoruz. O konuda bende isterimAyrıca Punisher'a bir yenisi eklenecek ilerki günlerde
![]()
sen millete çok güvence verme hele![]()
yok ben okudukça yorum topicleri acıyorum. yorumun altınada dijital platformda okudğum çizgi romanı ekleyebilirim diye düşünmüştümama şu anda bilemedim yapabilir miyim diye
![]()
Ben senin çok iyi bir balonlamacı olacağına dair bir hisse sahibim nedense![]()
Ben senin çok iyi bir balonlamacı olacağına dair bir hisse sahibim nedense![]()
Nihat abiyi yarı yolda bırakmam ona göre iddaya girin beyler =))
Balonlamaları ben üstlenirim, iyi düşün![]()
Valla grafikerlik yok bende aslında =))
Çevirmenlik daha çok işime gelir ama ingilizcemde çwviri yapacak kadar iyi değil
O yüzden bana öğrenmesi daha kolay gelen balonlama =)
Ama tabi daha çok erken.![]()
Erken değil aslında. Yani balonlamaya başlamak için hiç bir zaman erken değildir. Kendinizi zamanla geliştirdiğiniz bi olay olduğu için ne kadar erken başlansa o kadar iyi diyebilirimHa bir de balonlamaya başlayacaksanız comics serileri grafik işi istediği için biraz zorlayabilir
![]()
Erken değil aslında. Yani balonlamaya başlamak için hiç bir zaman erken değildir. Kendinizi zamanla geliştirdiğiniz bi olay olduğu için ne kadar erken başlansa o kadar iyi diyebilirimHa bir de balonlamaya başlayacaksanız comics serileri grafik işi istediği için biraz zorlayabilir
![]()