![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Ocak.2010
•Rep Puanı : 35569
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ComicRack TR (Android'de Çizgiroman Oku)
ComicRack bilen, bilir cbr, cbz uzantılı çizgiromanları pc'de okuyabileceğimiz bir proğramdır. Şimdi ise; Android işletim sisteminde (telefon ve tablet) okuyabileceğimiz bu proğram artık Türkçeleştirilmiştir.. ComicRack TR (ÇizgiRomanOkuyucu) Uygulama Adı : ComicRack Uygulama Sürümü : 1.80 Uygulama Dili : Türkçe Desteklenen Cihazlar : 2.1 ve üzeri Uygulama Platformu : Android Telefonlar, Android tabletler vb.. Uygulamanın linki: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Uygulama Açıklaması : ComicRack ile Android cihazınızda istediğiniz her yerde çizgi romanlarınızı okuyabilirsiniz.. ComicRack Android için telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş ve her yerde istediğiniz çizgiromanlarınızı ComicRack ile okumanızı sağlar. USB üzerinden Android cihazıa atacağınız çizgiromanları kalitesinde azalma olmadan yarısı boyutunda yapar eşitleme sırasında optimize boyutta olabilir. ComicRack kitaplığınızdan rastgele kapakları gösteren bir Live Wallpaper içerir. Hatta çift dokunarak okumaya başlayabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kısa özellikler : • telefonlar ve tablet için optimize • Okuyuma için Tek ve Çift sayfa görüntüleme • Gelişmiş yakınlaştırma modları • Otomatik ve çift dokunuş kaydırma • Mangalar için sağdan-sola okuma modu • Renk ayarlamaları • Küçük cihazlar için Otomatik sayfa kırpma • Tam kütüphane listeleri ile yönetimi ve arama • Windows için ComicRack ile USB senkronizasyon • Doğal olarak CBZ ve CBR okumayı destekler • Windows için ComicRack ile birlikte kullanıldığında CBZ, CBR, CB7, TCMB, PDF destekler • Live Wallpaper • Uygulama Widget • Twitter entegrasyonu İyileştirmeler : • Bir önceki sürümde "Okuyucu Girişi" hatası düzeltmesi yapılmış • Birkaç küçük iyileştirmelerle kullanım için daha stabilize haline getirilmiş (bu konuyu, ÇizgiRoman ile ilgili gerekli araçlar bölümüne taşınırsa, daha yararlı olur..) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi Kullanımlar.. Konu CAMOKA tarafından (22.Mart.2017 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkür ederim arkadaşım. Daha birkaç gün önce foruma "Android tabletimde çizgi roman okuyabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz?" diye sormuştum. Arkadaşlar birkaç güzel program tavsiye ettiler ama tablet şu ara bende olmadığı için henüz deneyemedim. Bunu da hemen indireceğim.
Peki bunu nasıl kuracağız?
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() Teşekkür ederim arkadaşım. Daha birkaç gün önce foruma "Android tabletimde çizgi roman okuyabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz?" diye sormuştum. Arkadaşlar birkaç güzel program tavsiye ettiler ama tablet şu ara bende olmadığı için henüz deneyemedim. Bunu da hemen indireceğim. Peki bunu nasıl kuracağız? Rica ederim kardeş.. Zaten; sizin "Android tabletimde çizgi roman okuyabileceğim bir uygulama tavsiye eder misiniz?" başlıklı yazınızı görince ve bende android telefon ve tabletimde çizgiroman okuyabilmek amacıyla, hemen proğramını araştırdım ve ComicRack adlı bu uygulamayı ingilizce ve ücretli sürümüne denk geldim. Hemen proğramın full sürümünü, bulup Türkçeleştirdik ve değerli çizgiroman severlere paylaşıma açtık ![]() Normal, android proğram kurar gibi kurabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimli anlatım var 1-Telefon'dan/Tablet'ten GooglePlay Android market'e girin ve EsFile Explorer diye aratın indirin ve kurun. (PC'den yüklemek için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dosya yöneticisini indirin ve Tablet veya Telefonunuza kurun 2-ComicRack TR rar'dan çıkarın ve Hafıza Kart dizinine atın. 3-azönce yüklediğiniz EsFile Explorer'i telden/tabletten açın 4-azönce Hafıza Kart dizinine attığınız ComicRack TR.apk uzantılı proğramın üzerine tıklayın, proğramın yükleme bölmü açılacak, yükle diyin. Bukadar.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Peki bunu nasıl kuracağız?[/QUOTE]
Normal, android proğram kurar gibi kurabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimli anlatım var 1-Telefon'dan/Tablet'ten GooglePlay Android market'e girin ve EsFile Explorer diye aratın indirin ve kurun. (PC'den yüklemek için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dosya yöneticisini indirin ve Tablet veya Telefonunuza kurun 2-ComicRack TR rar'dan çıkarın ve Hafıza Kart dizinine atın. 3-azönce yüklediğiniz EsFile Explorer'i telden/tabletten açın 4-azönce Hafıza Kart dizinine attığınız ComicRack TR.apk uzantılı proğramın üzerine tıklayın, proğramın yükleme bölmü açılacak, yükle diyin. Bukadar.. Konu CAMOKA tarafından (07.Eylül.2012 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 04.Eylül.2010
•Rep Puanı : 1089
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Perfect Viewer hem her tür dosyayı açıyor, hem de ücretsiz bir uygulama. Ben onu kullanıyorum. Yine de teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2010
•Rep Puanı : 50488
•Rep Seviyesi :
![]()
Güzel bir paylaşım ,
çizgi roman üzerine Pc,Tablet ve telefon her tür programın paylaşılması güzel olur. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]() Normal, android proğram kurar gibi kurabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimli anlatım var Çok teşekkür ederim dostum.
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 17.Eylül.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler..
Ama ben ComickRack indiremedim, başarısız diyor.. ![]() Es File indirildi. Ayrıca ÇR okumak için MoonREADER ,Perfect Viewer programlarını denedim ama açamadım.MoonReader açmadı bile ,P.Viewer ise sadece tek sayfa gösterildi kullanamadım |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
ComicRack TR (Android işletim sistemi için) 1.77 sürümüne güncellendi..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Samsung android internet ayarları | Shevarash | Genel Duyurular | 8 | 28.Temmuz.2012 20:18 |
Başkanlık sistemi. | Kadri Balta | Karikatürler | 2 | 24.Mayıs.2012 21:15 |
Rütbe Sistemi | osmangs38 | Çizgi Diyarına Hoşgeldiniz | 13 | 20.Ağustos.2010 00:31 |