Arşiv bölümü düzenlemesi

pegasus

Süper Üye
6 Ağu 2009
697
1,753
İstanbul
Arşiv bölümünün bazı forumlarda olduğu gibi alfabetik olmasını öneriyorum. Kitap paylaşırken daha önce verilip verilmediğini tespit etmek oldukça zor oluyor. Listelerde eksik görülen bir kitabı paylaşılacak diye işaretliyorum. Fakat daha sonra verilmiş olduğunu görüyorum. Arama yaptığımda da bazen çıkmayabiliyor. Arşiv alfabetik olduğu takdirde forumdaki bütün kitapları bir arada görmek, eksik olanları kolaylıkla tespit etmek mümkün olacak ve kitap arayanlar da aradıklarını kolaylıkla bulabilecekler diye düşünüyorum.
 

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,871
4,946
Sevgili Pegasus; birbirinden güzel kitapları biz çizgiroman severlerle paylaşmandan dolayı çok sağol.

Evet söylediğin gibi bazı bölümlerde sıralı liste olmamasından dolayı takip zor olabiliyor.İşte bu sebepten ben forumda gördüğün sıralı listesi eksik bölümlerin bir kısmını kendim hazırladım yönetici arkadaşlarda sabitleyerek teşekkür ettiler.

Eğer sıralaması yapılmamış bir başlık için böyle bir çalışma yaparsanız gerçekten çok güzel olur kanaatindeyim.

Sağlıcakla kal.
 

pegasus

Süper Üye
6 Ağu 2009
697
1,753
İstanbul
Dostum, sıralı listelerin çok yararlı olduğu bir gerçek. Fakat sürekli güncel tutulmaları gerekiyor ve gördüğüm kadarı ile maalesef bu yapılamıyor. Benim bahsettiğim arşiv ise sayfanın en altında olan arşiv bölümü. Paylaşılan her kitap orada da otomatik olarak yerini alıyor.
 

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,871
4,946
Tam olarak nasıl olduğu hususunda bir bilgim yok.Eğer Bakunin veya Tsubas veya serkan ile irtibata geçersen sanırım bu güzel fikri yapılabiliyorsa hayata geçirirler.

İstersen özelden bir yaz bakalım.

Kolay gelsin.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,310
49,914
NeverLand
Arşiv bölümündeki başlıklar paylaşım tarihine göre otomatik olarak ekleniyor.
Bu nedenle alfabetik sıralama ancak eski paylaşımları yeni başlıklar altında yeniden açarak mümkün olabiliyor.
Bu konuda yapılacak olan belli konuları belli başlıklar altında açmak. Mesela, "Atlantis-Tay Yayınları-Sayı 1 veya Zagor-Tay yayınları-sayı 120(350'lik seri) gibi.
Gerekirse ayrı serileri ayrı başlıklar altında düzenleme şansımız da var.
 
Üst