rapid vb sitelerden aynı anda çoklu dosya indirme sorunu ve çözüm

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
758
1,657
Proxy Switcher Pro v5.2.1

Proxy Switcher bir proxy (vekil sunucu) programıdır. rapid vb siteler aynı anda birden fazla dosya indirmenizi yada günlük limitiniz dolduğunda beklemeden indirme yapmanızı engeller.yada türkiye girişine yasak konmuş olabilir bu programla bu sorunları kolayca halledebilirsiniz program tarama yaptıktan sonra basic anonimty klasorü altinda kullanabileceğiniz proxy yani ip adreslerini toplar. ordaki her hangi bir ip adresine çift tıkladiğinizda o ip yeşile döner yani artık o ipten giriyor gibi görünürsünüz her ip değiştirdiğinizde bir dosya daha indirebilirsiniz.
proxylerin kötü yanı zamanla kullanıma kapanmalarıdır bu program sürekli güncelleyebilir çalışan proxyleri bulur böylece sorun yaşamazsınız.ping süresi düşük olan proxyler en hızlılarıdır.
indirme yöneticinizde kullanmak için prox ayarı 127.0.0.1 port 3128 dir veya localhost port 3128 dir ie için bir ayar yapmanıza gerek yoktur mozilla için araçlar/seçenekler/gelişmiş/ayarlar sistem vekil sunucu ayarlarını kullan yada elle gir seçeneğine 127.0.0.1 port 3128 yapmanız yeterlidir. programın içinde ayarların videosu vardır. program açık değilken vekil sunucu ayarlarını browserinizden eski haline getirin sitelere girme hatası alırsınız.


resimde göstersem daha iyi olur sanırım
programdan bir ip seçiyoruz

şimdi bir ip kontrol sitesine girdik evet artık site programda seçtiğimiz ip üzerinden girdiğimizi gösteriyor

görüldüğü gibi brezilyadan giriyor gibi olduk :)
 
Son düzenleme:
Üst