Balonlamacı Aranıyor...

  • Konuyu Başlatan panda78
  • Başlangıç tarihi
P

panda78

Merhaba arkadaşlar, önceden yaptığım Street Fighter çizgi romanları var ama bunlar ilk yaptığım çizgi romanlar olduklarından acemilik çıraklık dönemlerime rast geldi. Şimdi yeniden balonlanarak foruma koyulabilir hale getirilmeleri gerekiyor. Kendine güvenen ve kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsinler.
 
P

panda78

40kişi bakmış ama yanıt yok... Hımm çok usta olmanıza gerek yok. Gerekirse balonlama nasıl yapılır öğretebilirim de... Karşımda ki dürüst samimi ve çalışkan olsun benim için yeterli.
 

ganimurat

Yeni Üye
30 Eki 2011
94
36
Görüntülenmek ile ilgilenmek aynı şey olmadığı için cevap verilmemiştir.
Açılan konuyu her görüntüleyen "ben ilgilenmiyorum" diye yazmak istemediği için cevap verilmemiş olabilir mi acaba?
"Eğer darılmayacaksanız, ben yapamayacağım" gibi bir cevap şahsen beni rahatsız ederdi. :)
 

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,370
Sayın panda78,
Gerekirse öğretmeyin fakat içinizden geliyorsa foruma bu iş nasıl yapılır diye görüntülü/resimli vs nasıl isterseniz öyle bir konu açın !
1 kişi öğreneceğine 1000 kişi öğrenir !
40 kişi bakmış ? Tv kanalımıyız ? veya reklamlarla ticari maksat güden bir forummuyuz ?
Son açtığınız konular biraz yorulduğunuzu gösteriyor !
Balonlamacı filan vs.. Çevirisi olmasını istediğiniz romanlar vs..
Bence biraz dinlenin ! Hava değişikliği iyi gelebilir ?
 
P

panda78

Sayın panda78,
Gerekirse öğretmeyin fakat içinizden geliyorsa foruma bu iş nasıl yapılır diye görüntülü/resimli vs nasıl isterseniz öyle bir konu açın !
1 kişi öğreneceğine 1000 kişi öğrenir !
40 kişi bakmış ? Tv kanalımıyız ? veya reklamlarla ticari maksat güden bir forummuyuz ?
Son açtığınız konular biraz yorulduğunuzu gösteriyor !
Balonlamacı filan vs.. Çevirisi olmasını istediğiniz romanlar vs..
Bence biraz dinlenin ! Hava değişikliği iyi gelebilir ?

Oldu doktor bey başka bir tavsiyeniz?
Kendim Çeviri Balonlama yapıyorum diye başka bu işle uğraşan bir arkadaştan Çeviri isteği yapmaya hakkım yok mu? Sonuçta forumda öyle bir bölüm başlığı var o başlık bütün üyelere açık değil mi?

Balonlamacı aramamın nedeni kendim balonlayamayacağımdan değil, bütün iyi niyetimle özellikle bu işe yeni başlayan/başlayacak olan arkadaşların zaten çevirisi hazır olan bu serileri yeniden balonlayarak bu işi daha iyi öğrenmeleri niyetiyle bu başlığı açtım. Kimse istemezse ben bir ara yeniden balonlayacağım.

40 kişi bakmış yorum yapan yok dememin sebebi arkadaşları yüreklendirmektir sadece, belki beni zor adam olarak görüp çekinen vardır eğer gerekirse sıfırdan bile öğretebilirim dememin sebebi de budur.
Nasıl yapılır diye konu aç 1 kişi değil 1000 kişi öğrensin demişsin Nasıl yapıldığına dair konu var zaten yapılan işleri görüyoruz.

Balonlamayı benden öğrenmek isteyen varsa ben buradayım.
 

MVCelebi

Yeni Üye
5 Şub 2011
87
226
Bence konunun daha fazla büyümesine gerek yok...Ben bu iki hafta az da olsa yardımcı olabilirim çünkü sınavlarımın iki tanesi Kıbrıstaki grev sebebi ile ertelendi..Bu iki sınavda Biyoloji ve Coğrafya olunca biraz çalışma gerektiriyor ama sen yinede yolla ben elimden geldiği kadarı ile yardımcı olurum.Referans istersen Gulyabani abimizin katagorisindeki Jungle Girl serisine bakabilirsin..
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,304
49,801
NeverLand
Sevgili panda78, konu dışı olacak belki ama, yorumlarınızdan çıkarttığım sonuç, çeviri ve balonlama konusunda seviyeyi en üst düzeye çıkartmak ve bundan dolayı da bazı çalışmaları -ki bunlara kendi yaptıklarınız da dahil- daha iyi yapılabilir noktasına taşımak olduğudur. Elbette ki amatör olarak yapılan her çalışmanın bir ilerleme süreci var. Forumda bu işin nasıl yapılacağı ile ilgili olan konu başlığının sizin yorumlarınıza göre pek de işlevsel olmadığını anlıyorum. Bu nedenle sanırım bu konuya ilgi duyan arkadaşlara yönelik bir anlatım oluştursanız alternatif bir yol bulabiliriz gibi geliyor bana. Belki bu şekilde sizin de içinize sinecek bir gelişme katedebiliriz.
İyi bayramlar.
 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
415
Yeditepe İstanbul
Sevgili Panda nevi şahsına münhasır farklı bir insan. Yorumları veya çıkışları keskin kenarlı oluyor çoğu zaman ama ben onun art niyetli olduğuna inanmıyorum. Çizgi roman sevgilisi vede bir o kadar paylaşımcı olan bir insan kötücül düşünce yapısında değildir inancındayım. Belki üslubu biraz daha ılımlı olursa daha rahat dialog içerisinde olacakdır. Yorumlarımla rahatsızlık vermemişimdir umarım.
Hepinize katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,290
4,461
Ben de sevgili Panda kardeşimi iyi niyetli,paylaşmayı ve bildiklerini aktarmaktan sıkılmayan bundan keyif alan ama,çabuk parlayıp çabucak ta kızgınlığı geçen çok iyi bir insan olarak düşünüyorum.
Aylar önce kendisinin yüklediği Büyük Hazine resimlerini nasıl, bir dergi haline getirebileceğimi sormuştum bana tarif etmiş ve ben de yapmış ve bunun için de çocuk gibi sevinmiştim.Kendisine ve bu vesile ile herkese iyi akşamlar diliyorum,hoşçakalın.
 

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
331
üstad Panda78 kusursuz olanı yakalamak isteyen önemli biri.
en iyi, daha iyi, çok daha iyi, çok çok çok daha iyi şeklinde çıtayı yükseltmek isteyen güzel bir insan.

Tabi bazen ''çok daha iyi'' düşüncesi ile yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Ben panda üstandan düzenleme yapmayı öğrenmeyi çok isterim. Lakin daha rapidshare'den çr indirmeyi bile bilmiyorum.
Hatta şu an klavye'de bu yazıyı yazarken, sürekli parmaklarıma ve tuşlara bakıyorum.
malumunuz bu yazı bile 20 dakika'da yazıldı.
 
Üst