Ravage nerede?

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
27
Arkadaşı çevirip balonladığı Punisher Max gibi uzun serilerden dolayı çok takdir ediyorum ama uzun zamandır foruma girmediği dikkatimi çekti nerelerdedir bir bilen duyan varmı?
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,071
"Punisher Max" benim pek ilgi alanım içine girmiyor.
Bununla birlikte öz eleştiri yapmam gerekiyorsa; yazmış olduğum 3347 mesaj içinde bu bölüm için de yorum yapmış olmam gerektiğini söyleyip "ravage" dostumdan bu konuda gönülden özür diliyorum.
Sizin ise ilgi alanınızda olduğu anlaşılıyor.
Buna rağmen şöyle kısa bir inceleme sonunda; yoğun emek ve fedakarlık isteyen, oldukça uzun zaman alan bu harika paylaşımlar için değerli dost "ravage" için bir teşekkür mesajınızın dahi olmadığı sonucu ortaya çıktı. ("Nick"inizi değiştirdiyseniz bilemem)
Paylaşımdan pay alıyorsanız ve "ravage arkadaşı" soruyorsanız öncelikle sorma hakkını kendinizde hissedebilmeniz için nezaket gösterip bu değerli dostu en azından birkaç mesajınızla onore etmiş olmalıydınız.
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif
 

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
27
Hocam o kadar uzun soluklu bir seriyi çevirip balonladığı için takdir ediyorum dedim Punisher Max ilgi alanımda demedim. Arkadaşın henüz hiç bir çalışmasına bakamadım Sensei'nin çevirdiği 4 sayılık unknown soldier'ı okuduktan sonra ravage'in çevirdiği unknown soldier'ları okuyarak başlamayı düşünüyorum ki buna henüz fırsatım olmadı. Sadece bu kadar uzun soluklu seriler çevirebilecek kadar bu işe düşkün birinin forumdan niye bu kadar süre uzak kaldığını merak ettim ki böyle bir şey içinde sanırım arkadaşın herhangi bir çalışmasını okumaya ya da teşekkür etmeme gerek yoktur özellikle kısa incelemelere hiç gerek yoktur. Forumda ki her paylaşımın altına girip kuru bir teşekkür ederim yazmak pek büyük bir olay değil ama takdir edersiniz ki ben okuduğum çalışmalar için teşekkür etmeyi tercih ederim ravage arkadaşımızıda çalışmalarını okuduğum gün teşekkür ederim şüpheniz olmasın
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,945
denize sıfır
en son 2-3 ay önce mesaj yazmıştı pc ile sorunu varmış işleride yoğun olduğu için fazla giremiyormuş.
aramızda görmek en büyük dileğimiz.:)
 
Üst