Okunması Tavsiye Edilen Çizgi Romanlar Başlığı

store

Yeni Üye
14 Ağu 2011
72
9
Sevgili Çizgi Diyarı Üyeleri,

Bu gün bir öneri yapmak istiyorum.Malum buradaki herkes çizgi roman sevdalısı.Bitmez tükenmez bir sevda.Baklavadan bıkılıyor da çizgi roman'dan asla.Yalnız çizgi roman var çizgi roman var.Bazı çizgi romanların hem çizimleri hem de konuları çok kötü oluyor.Aynı çizgi romanın farklı maceralarında dahi bunu görüyoruz.

Teksas,Tommiks,Zagor ya da başka çizgi romanlarda o kadar kotü çizimler ya da konularla karşılaştım ki..

Ama bir de hem çizim olarak hem de konu olarak mükemmel çizgi roman maceraları var.Geçenlerde bir Kızılmaske macerasını okudum.Çizimleri nefisti.Konu daha da nefisti.iÇİMDEN BU GÜZELİM MACERAYI HERKES OKUMALI DİYE GEÇİRDİM.Hatta maceranın kısa bir özetini yapsam ne iyi olur dedim.

Gerçeği söylemek gerekirse yaşımız vs nedenlerle oturup çizgi romanların tamamını okumamız zor.O nedenle sitemizde bir "Okunması Tavsiye Edilen Çizgi Romanlar" başlığı açılmasını öneriyorum.Okuduğu çizgi romanı beğenen üyelerimiz kısa bir özetini de yaparak çizgi roman okurlarına okumalarını tavsiye etsin.

Doğrusunu isterseniz bu uygulamanın yararlı olacağı kanaatindeyim.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
44,000
denize sıfır
görüş ve önerileriniz bölümüne sevdiğiniz ve çok beğendiğiniz romanı kısaca bir özet ve yorum içeren bir konu başlığıyla açmak, hem merak uyandırmak hemde bunu dostlarımıza hatırlatmak adına yararlı olacaktır.ben bir kaç tane yapmıştım sizinde denemenizi isterim. :)
 

store

Yeni Üye
14 Ağu 2011
72
9
Sevgili büyük beyaz bir başlık olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kızılmaske'nin o macerasının adını hatırlamıyorum.Şimdi bulmam da imkansız.Ama konu harika idi.Kızılmaske'nin kız arkadaşının iki arkadaşı bir kasabaya yerleşiyor.Bunlar evli bir çift.Ancak kadın beyaz kocası siyah.Geldikleri kasabada bir dükkan işletmeye başlıyorlar.Ancak o kasaba beyaz ırkçıların hakim olduğu kasaba.Bir sürü olaydan sonra Kızılmaske gelip sorunu çözüyor.Her şeyden çok çabuk sıkılan ben macera ne çabuk bitti diye söylendim.

Bu tür gerçekten hem çizim hem de konu olarak beğenilen çizgi romanlar bir başlıkta toplanırsa yararlı olacağını düşünüyorum.

Elbette bu konuda karar site yönetiminin olacak.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
44,000
denize sıfır
konular olsunda biz başlık açarız dert değil ama açılıp boş kalan başlıklar can sıkıcı oluyor.
 

store

Yeni Üye
14 Ağu 2011
72
9
Sitede o kadar çok çizgi roman var ki gelecekte böyle bir başlığa ihtiyaç olacağı kesin.Karar site yönetiminin elbette.
 
Üst