Kırık Link Hakkında

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
272
Antalya
Kırık linkleri bildirdikten sonra;

1.Soru:
Ne kadar zamanda sonuca ulaşabileceksiniz? (Tahmini olarak)

2.Soru:
Linklerin düzeltilip yada düzeltilememesi sonucunda, linklerin kırık olduğunu bildiren kişilere bir mesaj falan gidicekmi?

3.Soru
Bu kırık linklerin bildirilmesinden sonra bu kırık linkleri bizimde görebilme şansımız varmı bizde görebilirsek mesela elimizde varsa o kırık linkleri bizde düzeltebiliriz bu uygulama acaba olurmu?
 

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
530
1,176
Birinci sorudan önce şunu belirtmek isterim. Kırık link ile ilgili bir konumuz var aynı zamanda öneri ve şikayetleri de oradan alıyoruz. Bu mesaj iyi bir örnek oldu teşekkür ederim. Konusu olan durumlar hakkında yeni konu açmak yerine mevcut konuya mesaj olarak belirtirsek çok daha uygun olacaktır.

1. Sorunuzun cevabı göreceli. O an online olan ilgili kimselerden elinde link olan ve yenilemek isteyen olduğunda yenilenecektir. Ancak yönetim olarak ekstra çaba içerisindeyiz en kısa sürede yenilenecektir diyelim.

2. Olarak linkler yenilendiğinde mesaj düzenleme özelliğinde ilk mesajı kim düzenledi ise "düzenleyen:.... tarih:..... sebep:....." şeklinde konunun ilk mesajında görünecektir oradan takip edebilirsiniz. Düzenlemelerde mutlaka sebep belirtilmesine dikkat edilecektir.

3.sü de bölümün herkese açılmasında bir sakınca yok. Hatta iş yükümüzü daha da hafifletecektir. Ancak bunların hepsi sistem oturduğunda bir çırpıda yapabileceğimiz şeyler. Kısa bir süre daha bekleyelim. Gerekli adımları atarız.
 
Üst