Mizah E-dergisi

mystére

Kıdemli Üye
3 Eyl 2010
118
8
Selam çizgi diyarı sakinleri :) Bir önerim var. :d Forumumuzdaki amatör karikatüristlerimizin kendilerini gösterecekleri bir e-dergi yapmaya ne dersiniz? :D Zaten çizgi diyarı e-dergisinde karikatür var diyebilirsiniz. Ama benim amacım sadece mizah odaklı bir dergi yapmak ve mizaha daha çok yer vermek.Ayrıca İçerisinde fıkralar, karikatürler, komik resimler vb. olan bir dergi yapsak bence hem forumdaki dayanışma artar hem de yaptığımızda vay be ne güzel olmuş diyebileceğimiz bir çalışmamız olur. Dergi için birkaç arkadaş arıyorum. İsteyen herkes dergiye yardım edebilir. Dergiye nasıl yardım edebilirsiniz yazayım:

Dergi logosu yaparak
Dergiye isim bularak
Kapağı çizerek
Grafik yönünden destek olarak
Dergideki her karikatürist kendi köşesi için karikatür yollayarak
Kendi yazdığınız veya başka bir yerden bulduğunuz hikaye ve fıkraları göndererek
Derginin yayınlanmasında yardımcı olarak


İyi ya da kötü yorumlarınızı bekliyorum. :)

Ekibe hangi göreve katılmak istediğinizi yazın ekleyeyim. :)

Ekip:
Editör:
Mysteré
enger66

Yayınlama:
büyük beyaz

Karikatüristler:
Serdal01
NyN!..
arihanu
Cubitus®
 
Son düzenleme:

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,036
3,279
Derginin adı hazır: Charlie Pasha... Logosu da hazır... Paşa kıyafeti giymiş bir şebek... Belki bir gün bayiide de görürüz...:cool:
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Hımm fikir güzelmiş eğer olursa dediğin gibi hoş olabilir. Şimdiden hepinize kolay gelsin.
Ben mi? Yok kalsın Allah'a şükür berbat bir çizimim vardır ayrıca da espirili bir insan olsamda öyle fıkraları pek aşırı bilmem. Hem ordan burdan alıntılarla da yazı göndermek ne bileyim ha foruma koymuşum ha dergiye yollamışım. Dergi yazarlığı gibi aynı hissi vermeyebilir.Yeri geldimi Mustafa abi gibi biri çıkıp kayışı koparıp terör estirecek ki kendimize gelecez :d Sonra ne bileyim şu an içinde bulunduğum an gibi "dergi zamanı geliyor lan yazıyı yazıp yollayım hemen" gibi bir hissiyat olacak insanda. Bitince de "vay be ! " deyip senin gibi herkesin alın teri yayılmış dergiyi açıp okuyabilecen senin köşene gelince ayrı bir kıpırdanacak için :d Öhöm neyse fazla uzadı galiba...

Haa bak düz yazı olarak anca yardımcı olabilme şansım var ama Uykusuz, Penguen gibi yayınlarda çıkan ve çoğu zaman bırak komikliği saçma sapan köşe yazıları da yazmak istemem. Yoksa ne var onlar gibi yazmaya koskoca Engin Günaydın saçmalamış biz mi beceremeyecez hani hıh! (normalde sevip saygı duyarım ama şu ana kadar adam gibi komedi ya da saçmalamayan bir köşe yazısı okumadım o dergilerde.)

Son olarak bir önerim olacak size bu dergi Türkiyede çıkacağı için haliyle adınında Türkçe olmasını isterim bence biraz daha düşünmenizde fayda var.
Allah'a emanet hayırlı Ramazanlar:d
 
Son düzenleme:

mystére

Kıdemli Üye
3 Eyl 2010
118
8
Ekip üyeleri özelden gönderdiğim grup adresini eklerse burayı chat yeri gibi kullanmamış oluruz. :)
 

arihanu

Kıdemli Üye
5 Eki 2010
208
509
been çekileyim, başka dergi işi var hazırlanmak gerek hem bayram ortalık karışık :p
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,914
fikriniz çok güzel, benim düşüncem ise çizgi diyarının e-dergisinin mizah bölümünün ağırlıklı hale getirilmesinden yanadır. sizin e dergi ile bizim e dergiyi harmanlayalım bence
 
Üst