Özgür, Gönüllü ve Özverili Birlik

Stuart Kamil

Yeni Üye
18 Tem 2009
56
34
Sevgili Forum Üyesi Arkadaşlar, Kardeşlerim,
Karşılık beklemeden üretmek, ürettiğini koşulsuz - dayatmasız biçimde toplumla paylaşmak, yüce gönüllü insanların işidir. Doğrusu bu ya, herkes bunu kolay kolay kabullenemez. Sıradan insanların ruhsal yapısı atasözlerimize bile girmiştir. "Eşek eşeği ödünç kaşır." diye dile getirilen bu düşünce, karşılıksız bir şeyin olamayacağı düşüncesidir.
Benim gibi yarım yüzyılı devirmiş ya da devirmeye yüz tutmuş insanların, çocukluklarının en güzel düşlerini doldurmuş, çoğumuzun okula gitmeden okuma yazma öğrenmesini sağlamış çizgili romanlara böylesi forumlarda özgürce ulaşabilmesi ve ulaşabileceğini bilmesi ne güzel bir duygu! Başta Bakunin olmak üzere tüm forum yöneticilerini kutluyorum.
Foruma nasıl katkılar sunabileceğimi forumu iyice inceledikten sonra anlayabileceğim sanırım ama benim kuşağım asla iyi niyetli bir çabayı yalnız bırakmaz. Bu yüzden kendi kuşağımdan ulaşabildiğim herkesi en azından sitemize üye edeceğim ve herkesin yetenekleri, olanakları ölçüsünde siteye katkı sunmasını sağlayacağım.
Emeği geçen herkese ve tüm üyelere yeniden bütün içtenliğimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 

@serkan@

Süper Üye
20 May 2009
1,463
10,786
Darkwood
tüm sözleriniz ve düşünceleriniz için öncelikle teşekkür ederiz...dostların ortak buluşma noktası olarak hedeflediğimiz bu yapılanmada çizgi roman ve diğer paylaşımlarımızın aradaki bağları sağlamlaştıran ve bizim gibi düşünenleri bir araya getiren vesile olarak görüyoruz...hoşgeldiniz...
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,304
49,801
NeverLand
Sayın hocam;
Paylaşım kelimesini sadece kelime olarak görmeyip, içini dolduran, anlamını tanımlayıp, amacını bilen tüm siz ve sizin gibi dostlara hoşgeldiniz demek benim için büyük onurdur.
Hoşgeldiniz.
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,163
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz duygularınızı.Bizede tercüman olmuşsunuz.
Hepimiz Çizgiroman seviyoruz ve okuyoruz o yüzden sıradan insan ve sıradan insan mantığında olamayız.
Burada herşey karşılıksız.Bir içten teşekkür en büyük karşılık.Eee bu karşılığıda çok görmeyelim emekci dostlarımıza.Neyse lafı uzatmayım.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
 

Stuart Kamil

Yeni Üye
18 Tem 2009
56
34
Asıl ben size böyle bir kapıyı sonuna kadar araladığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşim. Kimseyi karalamak için yazmıyorum şu anda ama .........'u keşfettiğim günkü coşkumu ve ardından yaşadığım büyük şoku anımsıyorum şu anda ve benim gibi bu şoku yaşayan ve yaşayacaklar için nasıl özgür bir liman oluşturduğunuzu görüyor, bütün minnet duygularımla bu limana sığınıyorum. Çok ama çok sağ olun, sanırım sadece çok iyi bir foruma değil, çok mükemmel bir dostlar sofrasına da geldim. Ben çok yoğun çalışan bir dershane öğretmeniyim. Size sunabileceklerim oldukça sınırlıdır ne yazık ki... Ama sitenin gelişmesi ver güçlenmesi için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız zaten. Şimdilik bu kadar olsun.
(Bir istek ve zorunlu bir açıklama: ........'daki dostlarım lütfen bu yazdıklarımdan dolayı bir kırılganlık göstermesinler. Ama ben başından beri "Emeğe saygı, emeğe saygı" diye bağıran ve "Sen de bizim onaylayacağımız kadar emek ver sonra linkleri açalım" diye üyelerine aylarca linklerinin çoğunu kapalı kılan yönetici arkadaşlarımın, örneğin bir kitabı, filmi tarayıp kendi vip'lerine bile sunsalar, yayın evinin, yazarın, film yapımcısının , filmi yayımlayan DVD- VCD şirketinin emeğine ne kadar saygılı olduğunu kendi kendime sorup duruyordum. Örneğin Yaşar Kemal, Orhan Pamuk aynı zihniyetle düşündüğümüzde kendi kitabının internet ortamında yayımlanmasına ne der acaba? Yani biz tararken emek veriyoruz, öyleyse hak edene linkleri açarız ama kitabı yazanın, yayımlayanın emeğine gelince o önemli değil.....mi diyeceğiz?
Ben bu zihniyetteki çarpıklığı yadırgıyorum. Elbette sanal ortamdaki paylaşımların binlerce kişiye parayla satın alamayacağı ya da piyasada olmadığı için ulaşamayacağı kaynakları ulaşılır kılmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Yani bu işe karşı değilim. Ben bu konudaki çarpık düşünceye karşıyım. ........daki dostlarımın çoğunun da alternatifsizlik nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığını, bir kısmının henüz sitemizin varlığından haberdar olmadığını ve yakın bir gelecekte Çizgiroman Diyarı'nda yerini alacaklarını düşünüyorum. Çünkü aklın yolu bir.
Doğrusu sizin yolunuzdur. Yolunuz -pardon- yolumuz açık olsun.)
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,510
Ne güzel ifade etmişsiniz sayın hocam(Meslektaşım).Sorun almak ve vermek konusunda tıkanmamamız.Ne diyelim hoş geldiniz.Yürekten dökülen sözlerinize katılıyor.iyiki geldiniz diyorum.
 
Üst