Ücretli Çevirmen Aranıyor

  • Konuyu Başlatan panda78
  • Başlangıç tarihi
P

panda78

Evet arkadaşlar ücreti mukabilinde çeviri yapar mısınız yaparsanız en son kaça olur? Bazılarınız bu başlığı ya da giriş cümlemi şaka sanabilirler hayır gerçekten çok ciddiyim başladığım ama yarım kalan serilerin bitirilmesi öncelikli olmak üzere çevrilmesini düşündüğüm 100-150 arası sayı var, bu arada sadece çeviridir, balonlaması bana ait olacaktır. Bildiğiniz üzere benim çeviri ve balonlaması tamamen bana ait olan çalışmalarım var açıkçası kendim çeviremediğimden değil işlerimin yoğunluğu sebebiyle bu işlerin uzamasından dolayı sonuçta çeviri de bir hizmettir bu hizmeti uygun bir bedel karşılığı alabilirim diye düşündüm. Fiyat sayı başı olarak tespit edilecektir. Merak etmeyin kendi şahsi egomu tatmin gibi bir niyetim yok açıkçası yapılan çevirilerin hepsi buradan da paylaşılacaktır. Her şeyden önce de belirtmek isterim ki bu kısa vadeli 5-10, 30 sayılık bir iş değil uzun vadeli bir çalışma olacaktır. Ödemeler aylık yapılacaktır, nasıl derseniz bir ay içinde kaç sayı çevirirseniz onun karşılığı hesabınıza yatacaktır. Mesela 3 Sayı çevirirseniz 3 sayılık ücret alırsınız 30 sayı çevirin 30 sayılık ücret ay sonunda hesabınıza geçecektir.
 

hakanbi

Süper Üye
3 Şub 2011
511
75
benim kanaatim ücretli çeviriden ziyade 'yardımlı' çeviri talebinde bulunsaydınız forumun ruhuna daha uygun olurdu,belki de bulundunuz istekli çıkmadı.
 

kingleoric

Yeni Üye
24 Nis 2011
5
0
Ben ücretsiz çevirebilirim (diğer mesajda da yazmıştım). Ama Marvel olması tercih sebebidir :)
 
P

panda78

Ben ücretsiz çevirebilirim (diğer mesajda da yazmıştım). Ama Marvel olması tercih sebebidir :)
O zaman Marvel kararkterlerinden Spiderman ve DC karakterlerinden Batman serileri var onları yapalım. Şimdi ücretsiz çeviri işlerinde bırakma ihtimali daha yüksek olabiliyor. Ben yarım kalsın istemiyorum, bunun içinde gerekiyorsa ve istenirse çevirilerin karşılığını da vermeye hazırım. Bu arada aklımda bir rakam yok özel mesajdan soran arkadaşlar için buradan bunu da belirteyim istedim ama insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler üç aşağı beş yukarı anlaşabileceğimizi de umuyorum. Özel olarak görüşmek isteyenler için msn adresim: panda78tr@hotmail.com
 

kingleoric

Yeni Üye
24 Nis 2011
5
0
Benim için tamamdır. Diğerlerini çevirmem demiyorum; sadece Marvel karakterlerini daha çok sevdiğimden :) Batman'i de severim. DC'den Green Lantern ve Flash da olabilir. Ayrıca yeminli İtalyanca tercümanım, yani İtalyanca çizgi romanlarda olabilir.
 

çizgiciman

Kıdemli Üye
10 Ağu 2010
154
22
bende çevirmen bulabilirmiyim
yardıcı olacak adını tüm balonlamalarımda yazarım çeviren:...
balonlama:çizgiciman
ben ingilizce yi tam çakmamış bir çocuğum yardım etemk isteyen abiler ablalar aranır
 
Son düzenleme:

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,326
istanbul
çizgiciman arkadaşım zaten herkes çevirmenin yada yardımcı olan kişilerin projeye adını yazıyor... pek iyi bir vaat gibi gelmedi sizinkisi bana... :D bende mi ingilizce kursuna yazılsam ne? :D
 

revivo34

Yeni Üye
26 Haz 2011
1
0
mümkün olursa ve elbette geç değilse çevirilerinize yardımcı olmak isterim iletişim adresinizi ekledim
 
Üst