Çizgi Romanlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var ..

App-PsStar

Aktif Üye
13 Mar 2011
292
22
Pandora's PlaneT
Arkadaşlar Çizgi Roman Çizebilirmiyim Çizgi Roman Çizmek İçin Herhangi Bir Teknoloji Gerekiyor mu ? Şimdi Photoshop Dersiniz Photoshop Kullanmasını Üst Seviye Biliyorum Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim..

Teşekkürler Ahmet Kökyar
 

Coomix

Yeni Üye
3 Eyl 2010
46
12
Yakında çizer olmak isteyenler için güzel bir site açacağım. O zamana kadar sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz.

Sorunuza gelince; çizgiroman çizmek için bir teknolojiye ihtiyacınız yok. Basit teknikler ve püf noktaları var. Temel gerekli olan şeyler ise biraz anatomi bilgisi, kalem ve kağıt. Sonrası da zaten kişisel beceriye kalıyor. Photoshop işin sadece renklendirme ve çizilenlerin düzenlenmesinde işe yarar.
 

App-PsStar

Aktif Üye
13 Mar 2011
292
22
Pandora's PlaneT
Resim Orta Derecede Çiziyorum Ama Forumumuzda Sizden Gelenler Bölümünde Müthiş Çizimler Görüyorum Helede MazMaz Kardeşimin Çalışmalarını Beğendim O resimlere Baktıkça Benimkilerin Hiçbirşey Olduğunu Görüyorum Ve Hayal Kırıklığı
 

Coomix

Yeni Üye
3 Eyl 2010
46
12
Moral bozacak bir durum yok. Herşey biraz çalışmaya bakıyor. :)

Öncelikle kendi tekniğinize karar vermeniz lazım. Yüzlerce teknik var. Mesela Michael Turner'ın anglo-saxson tekniği veya Joe Mad'in anime ile anglo-saxson'u birleştirdiği kendi tekniği gibi. Mazmaz'ın tekniği biraz renkli karikatürlere benziyor ve evet oldukça iyi çalışmaları olduğu tartışılmaz bir gerçek.

Çizimlerinizden bazılarını eklerseniz değerlendirebiliriz. Sitede bu işin ustası bir sürü kişi var. :)
 

App-PsStar

Aktif Üye
13 Mar 2011
292
22
Pandora's PlaneT
Ben Size Photoshop Konusunda Yardımcı Olurum Hemde Her Konuda Lütfen Sizde Yeni Başlayanlar İçin Bir Ders Bölümü Oluşturun Sitemizde Çok Fazla İyi Resim Çizen Kardeşlerimiz Bunların Bana da Yardım Etmesini Banada Nasıl Çizdiklerini Söylemelerini İstiyorum ..
 

Coomix

Yeni Üye
3 Eyl 2010
46
12
Karakalem çizmek biraz (?!) ileri seviye çizim istiyor. :)

Yeni başlayanlar için zaten web sitesi hazırlığındayım. Dersleri bitirince siteye de eklerim o zaman herkes yararlanır. ;)
 

Coomix

Yeni Üye
3 Eyl 2010
46
12
Çizim yapmak o kadar çarçabuk olacak birşey değil. :)

Bence derslere de zaman ayrılması lazım. :) :)
 
Üst