![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar uzun zamandır görüşlerinize açmak istediğim bir konu var şimdi nasip oldu değerli dostlarımızın yaptığı paylaşımlara emeklere genel anlamda sadece teşekkürler demek yerine biraz daha detaycı ve yorumların bile merakla okunduğu bir hale getirebilirmiyiz?
Kendi adıma mümkün olduğunca gerek kapak resmi,gerek küçük bir detayı (hatta esprili bir dille)yazmaya çalışıyorum yazdıklarımızı bu yönde yapmaya çalışsak eminim konulara baharat tadı verecektir ne dersiniz ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Şubat.2011
•Rep Puanı : 5728
•Rep Seviyesi :
![]()
kuru bir teşekkür fazla resmi görünüyor,detaylı yorumlar aradaki samimiyeti artırır,fazla uzun yazmak da gerekmez küçük bir espiri forum üyeleri tarafından okunmaya adaydır.ben bazen sadece konu altlarındaki mesajları okurken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Bazen yeterrrr diye bağırasım geliyor..
adam aynı mesajı sektirmeden yüzlerce yere yapıştırıyor? anlamı nedir? her zaman söylüyorum. eğer mesaj yazacaksanız velevki teşekkür edecekseniz : İnsanların hayatına girmeye çalışın, eleştirin, övün ,şaka yapın.. yahu bu adam acaba ne eklemiş yazmış çizmiş diye merak ediyorsanız, o insanda sizin ne yazacağınıza azcık merak sarsın. gaza gelsin! Adam ( lafın gelişi tabii) uğraşıp didinip röntgen teknisyeni kadar radrasyon yiyip tarama yapıyor.(laf aramızda mutasyon geçirip tarayacıya yapışanlar olduğundanda kuşkulanıyorum) olmadı gece gündüz çeviri balonlama yapıyor. yahu 20 - 30 lira verip kitab aldığınız zaman ki karşılığını verdiğiniz halde satıcıya teşekkür edip hayırlı işler dersiniz? bu kadar meşakkatli iş yapanlara ise: tşk, emeğine sağlık, saol falan diyorsunuz.. azıcık çok değil azıcık insaf.. not 1: saol bilinçli yazılmıştır aramızda aksi modlar olabilir aslı sağoldur bilginize. not 2: panda78 daha ceza almadımı ? ne zaman alacak azcık serzenişte bulunmuştu. not 3 : panda78 le bir alıp veremediğim yoktur.DC veya Marvel çevirirse en iyi dostu olabilirim ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye |
![]()
Çok doğru bir tespit.
Bu kadar emeğe kuru bir teşekkür az geliyor. Konu ertekin tarafından (12.Haziran.2016 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
değerli dostlarımızın tüm hafta tarayıcı başında vaktini harcayıp,karşılık beklemeden bize armağan ettiği bu güzellikler,hakettiği ilgiyi görmüyor ne yazıkki.heleki yüzlerce kez görüntülenip indirilen konular, belli arkadaşların mesajlarının dışında yok sayılması türk çizgi severlere yakışmıyor diye düşünüyorum..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu konuya aynen katılıyorum kısa ve sadece teşekkür belirten mesajları ardarda yazmak yerine
daha geniş ve kitabın anlamını belirten geniş yorum yazmak iyi olacak.Şu anda arkadaşın biri 50 mesajdan 40 tane arka arkaya mesaj atmış durumda ,bu olay yeni sunulan konuları takip etmemizi zorlaştırıyor.Bu şekilde dakikada bir mesaj atan arkadaşların uyarılması taraftarıyım. ![]() ![]() ![]()
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostlar ,
Yazdıklarınızın tümüne katılıyorum. Yapılan yorumların sadece kuru teşekkür olmasını geçtim. 300 - 400 görüntüleme yapılmış konuların , özellikle yeni kitap uploadlarının sadece 2 veya 3 yorumu oluyor. Onlarda zaten hep aynı kişiler. Büyük beyaz 'ın ve serifengin 'in dediği gibi konuya yorum yapan kişi konuyu açanı biraz motive etmeye çalışmalı. Harcanan bunca zaman ve emek boşa gitmiş hissi uyanmamalı kitap tarayan arkadaşlarda. Ayrıca kaliteli ,yapıcı hatta esprili yorumlar konuya ilgiyi daha çok çekiyor. Dostluk ve arkadaşlık ortamını daha çok pekiştiriyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Eylül.2009
•Rep Puanı : 388018
•Rep Seviyesi :
![]()
görüşlerinize katılıyorum teşekkur çok basite kaçıyor yazmış olmak için yazılıyor benim göruşumde yapılan paylaşım hakkında yorum bilgi verilirse insanlar hem bilgilenir hemde yorumlarıda okur.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Şubat.2011
•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
![]()
Biliyorum yanlış bir yere yazdığımı ama vallahi aradım aradım başka uygun bir başlık bulamadım o yüzden de buraya yazmak zorunda kaldım bu yüzden şimdiden özür dileyerek söyleyeceğimi söyleyeyim de karnımın şişi insin.
Tam tamına 11 (yazı ile,onbir) tane üstüste yazılmış -link kırık- yazısı ve de bir tek kişi tarafından. Be mübarek 2009 dan beri üye imişsin toplam 44 tane mesaj yazmışsın bugünkü onbir tanesini düş,geriye otuzüç tane kalır.Allah bilir o otuzüç tane de ne acaba? Be birader senin klavyende başka hiç harf yok mu?Allah bilir kaçbin tane paylaşımdan yararlandın.Senin çevrende hiç mi kimse sana ''Teşekkür ederim''demesini öğetmedi,ayıptır yahu. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir paylaşıma cevap yazarken,
teşekkür etmenin yanında sözkonusu paylaşımla ilgili düşünce,yorum,anekdot,anı varsa belirtilmesi, o paylaşımı canlandıracak,zenginleştirecek tir...
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
.cbr dosyalarının nasıl çıktısını alabilirim (nasıl prin edebilirim) | deathproof96 | Paylaşacaklarımız | 2 | 16.Mayıs.2010 00:18 |