Conan Lal Kitap Serisi

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
merhaba arkadaşlar, öncelikle lal seriyi mükemmel bi şekilde tarayıp hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim. çocukluğumdan bu güne kadar conanı bir ayrı severim. fakat lal serisı beni hayal kırıklığından ziyade resmen yıktı.öncelikle çizimi çok kalitesiz. eski conanlara bakınca vah diyorum. senaryolar çok kötü, ne okuduğumdan birşey anlıyorum nede zevk alıyorum, sürükleyiciliğide yok. keşke gene saman kağıda renksiz bassalar. conandan başka herşeye benziyor. diger çizgi romanların yeni sayıları artı üstüne artı alırken conanın yeni sayılarına puan dahi veresim yok. bir conan fanatiği olarak çok üzülüyorum.diger conanseverlerinde görüşlerini merak ediyorum.
 

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,731
1,872
Sana yürekten katılıyorum. Bende aynı fikirde olduğum için Lal Kitap serisinden hiç arşivleme yapmadım. Bende senin gibi sevmedim. Ben yaş gereği fazla klasik olduğumu düşünüyordum ama
benim gibi düşünen birine rastlamak güzel.
Anak bu konuyu Lal Kitap Sıralı Listeler altında açsan belki daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Tabii benim naçizane düşüncem.
 

hakanbi

Süper Üye
3 Şub 2011
511
75
al bendende o kadar ,kötü çizim insanda zevk bırakmıyor ,zagor maceraperest çizgilerin bazılarında da aynı olay var fakat arşiv için indirmek lazım.
 
Üst