Süper Güçler hakkında

  • Konuyu Başlatan panda78
  • Başlangıç tarihi
P

panda78

Süper güç mesela ne olsun görünmezlik diyelim,görünmüyorsun daha ne olsun.
-Abi o resimde ki görünmeyen benim,sağda alttayım.
-Bak burada Eyfel kulesinin orada görünmüyorum.
Görünmez olsaydın ne yapardın diye sorduklarımın çoğu karı kız dikizlerdim dedi.Sonra ne yapardın dedim, banka kuyumcu soyardım dediler.Hani siz iyi adamdınız,iki dakka görmesek demek yemeyeceğiniz nane yok. Sonra başınıza birşey gelse kimsenin haberi olmayacak.Birileri uçmak mı dedi,av mevsiminde vururlar sizi,vuran avcı amca da :
-Uçmasaymış kardeşim,av mevsimi uçanı kaçanı vururum ben diyecektir.
Sonra uçup ne yapacan,evden işe okula uçarak mı gidicen yazın neyse de kışın nasıl olacak,adın Gazman'a çıkar bak benden söylemesi,sonra bunun martısı var kargası var.Başka ne vardı,gözlerinden Cyclops veya Superman misali ısı çıkarmak,en gereksizlerden biri bu olsa gerek,ne işe yarar çakmak taşımazsın,ateşin var mı abi diyen sigara tiryakisinin sigarasını bakışlarınla yakarsın.Birileri hızlı koşma mı diyor. Flash misali öyle mi? İyi de koş koş nereye kadar?Süperman olayım diyenler vardır.Onunda Aşil'in topuğu misali Kriptonite alerjisi var.Nasıl Aşil'in zayıf noktası topuğuydu,sıktılar topuğuna... Süpermani de kriptonitle harcayacaklar birgün.
Kurşun geçirmezlik desen ne yapacan poliste çelik yelek olarak işe mi girecen,CV'ne yazarsın ben kurşun geçirmezim diye,yanlış anlamayın olsaydı güzel olurdu herhalde ama normal hayatta pek kullanım alanı yok.
-Usta ben kurşun geçirmezim.
-Tamam anladık,iki çay kap gel hadi.
-Geçen bunun kafaya 17-18 anahtarını attım bir şey olmadı.İyi çocuk ama kurşun geçirmiyor işte.
-Vah yazık,pekte genç garibim,bir hocaya mı okutsak ne yapsak.
En komiği de aslında Batman'in olayı,arkadaşın hiçbir süper gücü yok kendisi multi trilyoner,sen kalk gecenin köründe suçla savaşacam diye itle kopukla dalaş...Bir gün gidecek ...yoluna.
Iron Man olmak isteyenler de olabilir.Peki bakalım o teneke giysinin içinde tuvalet var mı? Fermuarı sıkıştı diyelim ne yapacan,sanayide kaynakçı faruk usta açar artık.Örümcek adam bakın bundan iyi temizlikçi olur,köşe bucak her yere ulaşır.
Bir de hep şu Dünya'yı kurtarma meselesi var.
-Abi aşağısı kurtarmıyor be.

Bir de şu genlerle oynama meselesi var.Herşeyden önce şahsen genlerimle oynatmam,neden derseniz yanlışlıkla y genini bozarlar(erkeklik geni) tarihe ilk transeksüel kahraman olarak geçersin,sonra şu radyoaktif örümceği nereden bulacağız,sahi ne oldu o örümceğe peter parker'ı ısırdıktan sonra biri üstüne mi bastı,niye başka kimseyi ısırmıyor.En azından bir de kötü birini ısırsaydı da bakalım örümcek adamın güçleri kötü karakterli birinin elinde nasıl oluyor.Hemen Venom var demeyin o sayılmaz o uzaydan geldi. Captain Amerika hani şu kalkanlı arkadaş gibi kalkanım olsa diyorsun, Altı üstü bir kalkan aslında ama onu da çok abarttılar neymiş efendim uzaylı gemisinden düşen parçalardan yapılmış filan,neyse Kılıç Kalkan folklor ekibinde işin garanti olur. Daredevilin de işi zor kör ama ses'e duyarlı hatta sesle görüyor,bu yüzden sesin çok açık olduğu yerlerde hem kör hem sağır olma durumları var,mesela maçlarda amigoluk filan yapamaz,diskolarda dj'lik desen olmaz yani, hazır kör iken Altı Nokta Körler derneğinde Müslüman olup diğer görme engelli vatandaşlara sesle de görmeyi öğretirse (Bkn.: çok sevap) zaten bu kadar hayırla süper kahramanlık yapmasına gerek kalmaz,direkt evliyalar defterine yazılır,iki okuyup üflese zaten karşısında kötü adam kalmaz,hepsi tövbekar olur.

Aslında arkadaşlar kendimize Radyoaktif bir Süperman bulup ısırtsak var ya,süper güce güç demeyiz.Neyse şimdilik bu kadar okuduğunuz için teşekkürler.
 
Üst