![]() |
#1 |
Administrator |
![]()
Yavaştan başladım hataları düzeltmeye ancak hepsini görememiş olabilirim. Sizi rahatsız eden veya işinizi zorlaştıran şeyler olursa lütfen bu başlıktan belirtin. Düzeltmeye çalılırım fırsat buldukça.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye |
![]()
Ben hemen burda da konuya atlayım
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator |
![]()
Ayar vermeye çalıştım. Tekrar deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye |
![]()
Çok teşekkürler hallettim avatarsız olmuyor
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator |
![]()
Çizgidiyarı Belediyesi Çalışıyor
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Aktif Üye |
![]()
Çok değerli tsubasa kardeşim 2 gündür sık sık olmaya başladı foruma giremiyorum..Sorun benden mi kaynaklı acaba siteden mi?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye |
![]()
hayır dostum sorun host hizmeti sağlayan şirketle alakalıydı...ama halledildi artık sanırım...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye |
![]()
Cevap için teşekkürler @[email protected] kardeşim ...Akşam dedim bir kaç konu açayım ÇR isteklerine bakıyordum gitti üzüldüm gerçi
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kısa bir ayrılıktan sonra şükür yine birlikteyiz.Allah daha kötülerinden korusun.
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye |
![]()
Aman alışkanlık yapmasında ...Arada böyle gitmesi iyi olur birbirimizin değerini anlarız.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
bildirim, hata |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hata... | Raven | Şiir Diyarı | 3 | 24.Nisan.2011 23:36 |
Conan'da Yapılan Hata | The_DarknesS | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 5 | 15.Nisan.2011 12:56 |
Fantastic Four Çizgi Romanında Bir Hata(Şaşırtıcı Kareler -5) | Şükrü | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 4 | 13.Mart.2011 02:39 |
The Avengers'teki Bir Hata(Şaşırtıcı Kareler -4) | Şükrü | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 5 | 23.Şubat.2011 07:42 |