Yürekten Olsun..

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,443
12,533
bundan bir hafta önce başka bir yerde, çizgi roman ve paylaşım üzerine yaşadığım büyük hayal kırıklığının ertesi günü keşfettim bu güzel mekanı.. Evet paylaşımlar daha az, seri şeklinde değil belki.. ama bir laf vardır ya.Yürekten olanın zehiri, Verirken titreyen elin balından daha kıymetlidir.. Ben burada çok mutluyum. günlerdir hayatımın akışı değişti. Kendimi forumdaki güzelliklere odakladım.. hayal Kırıklığı yaşadığım Mekanda ilk gün rica mahiyetinde bir mesaj yazmıştım. ama verilen küstah cevaplar y üzünden defalarca mesajımı değiştirmeme rağmen eleştiriyi kabul etmeyip eski mesajı yayınlamaya devam ediyorlar. ve sürekli beni forumdan atarak, Şifremi değiştirerek sitemimi belli etmemi engelliyorlar.. çok komik. hani ilkokulda bazı havalı kızlar vardır ya, silgin varmı diye sorarsın, (Var ama veremeeem ) der.. aynen onlar gibi işte.. neyse kardeşler.. siz Zehirde sunsanız ben severek içerim.. Allaha emanet olun. Siz bana anılarımı geri verdiniz.. benimse şimdilik elimden sadece Kuru bir teşekkür geliyor...Ama Şimdilik.... Bol çizgi romanlı ve Muhabbetli günler dileğiyle.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,304
49,801
NeverLand
Bir çok arkadaşımızın ortak düşüncesini dile getiriyorsunuz aslında.
Herşeyin üzerinde ve herkesten üstün olduğunu düşünen sistemler samimiyetin ve dürüstlüğün karşısında herzaman yenileceklerdir.
Dediğiniz gibi belki düzinelerce kitap paylaşımı yapamıyoruz şu anda ama duruşumuz hepsine yetecek kadar cesaret verici ve dürüst.
Doğru olanı yaptığımız müddetçe de gerçek çizgiroman sevgisinin tanımlanabileceği adres burası olacaktır.
Sevgiyle kalın.
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,163
Yürekten kuru teşekkürlerinde bu forumda tahmin edemeyeceğin kadar büyük değeri var Dostum.Hoşgeldin.
 

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
530
1,176
Hiç konuşmadım bu konuda ama;
Onlara karşılıksız olarak hiç bi beklentim olmadan gönülden yardımcı olmak istedim zamanında. Hoşbeş tamam güzel ama durum vahimdi. Ben o siteye birşeyler vermeyi onlardan çok istediğimi farkettim. Biryerlere maalesef geldikleri yerleri taklit ederek ve salt konu açarak gelinmeyeceğini anlamamışlar. Uslüpları kuralları herşeyiyle onlarda başka yerleri hatırlıyorum ben :) Bu konudaki de ilk ve son yazımdır. Bunu da böyle konu arasında iliştiriyorum. Beni banlarlarken yaptıkları açıklamaya bakınca bir kez daha doğru bir yolda olduğumu anladım. İlker abiyle tanışıp bu adımları attık iyi ki. Hep beraber çok daha iyi yerlere geleceğiz inşallah.


Küçük bi istatistik vermek istiyorum; Alexa dediğimiz websitelerinin trafik rankı ve buna bağlı sıralamasını yapan sitenin verilerine göre (ki bu alanda en ünlü sitedir) bahsi geçen site bir yıldır yaklaşık 1.100.000 cıvarında. Biz sıralamaya ilk 3.000.000 den girdik. Şu an 955.000 :) Bu kadar kısa sürede çok yol katettik. Daha iyileri olacak inşallah.
 

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,357
53,635
TAM 35
Evet bazı kişiler bütün o kitapların taramaları % 100 kendilerine aitmiş gibi sahipleniyorlar.Ama ben çok iyi biliyorum ki şu an forumumuza hizmet veren değerli kardeşlerimizin bir sürü digital ortama kazandırdığı eser var ellerinde.Komik olanı eseri kazandıranı banlamaları tam Aziz Nesin'lik bir olay.Ama bence biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.Bütün üyelerimiz sanki bir can dostunun evine teklifsiz girermiş gibi forumumuza girebilecekler ve koşulsuz yaralanabilecekler.Tam türk insanının hamuruna yaradılışına uygun olduğu gibi.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
Bir çok arkadaşımızın ortak düşüncesini dile getiriyorsunuz aslında.
Herşeyin üzerinde ve herkesten üstün olduğunu düşünen sistemler samimiyetin ve dürüstlüğün karşısında herzaman yenileceklerdir.
Dediğiniz gibi belki düzinelerce kitap paylaşımı yapamıyoruz şu anda ama duruşumuz hepsine yetecek kadar cesaret verici ve dürüst.
Doğru olanı yaptığımız müddetçe de gerçek çizgiroman sevgisinin tanımlanabileceği adres burası olacaktır.
Sevgiyle kalın.

Sevgili Bakunin duygularıma tercüman oldun, yazmayı düşündüğüm şeylerin aynısını yazmışsın.. Atalarımız ne güzel demiş; "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye.. Malum yerde o kadar iyi niyetime rağmen maalesef nahoş cümlelere maruz kaldım, oysa ki medeni bir insan gibi "VIP" kavramı hakkındaki görüşlerimi belirtiyordum; içinde ne bir hakaret, tahrik veya saygısızlık unsuru olan bir tek kelime yoktu.. Neyse biz güzel şeylerden bahsedelim, kötü şeylerden bahsedip canımızı sıkmayalım, ne demişler "Zor oyunu bozar":))
 
Son düzenleme:

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,346
1,721
Bir elin beş parmağı var ve fakat her biri diğerinden farklı. İnsanlarda öyle. Mutluluğu,başkaları ile paylaşmak isteyenleri kim ve nasıl engelleyebilir? Ve neden?

Demokrasilerde çare tükenmiyor..
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,163
Ben bu yorumdan bir şey anlamadım.Açıklar mısın lütfen?

RAWENX dostum gerçi mesajını silmişsin ama Ben o kastettiğin mesajı görmek için gittim.Bir zamanlar Dostum dediğim bir kişinin nasıl bu kadar çirkileşebileceğini gördüm ve şaşırdım.Neyse bakalım herkes bir gün hakettiğini bulur.
 

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,443
12,533
Evet Arkadaşlar sildim çünkü Bir insanın dostum diyeceği bir kişiye edeceği laf değildi bunlar. Ayıptır, insanlığa sığmaz.. EDEP YAHU !!!!!!!!!
 

tombraks1978

Aktif Üye
1 Tem 2009
399
2,464
ANKARA
Bahsi geçen forumu anlayamadım gitti sırf vip üyelerin aralarında linkleri paylaştıgı ve diğer üyelerin ellerinden gelen(vip olabilmek için) çabayı gösteripte çogu kez falsolu bir vuruşla şutlandınız lafı ile karşılaştıgı bir ortam anlamıyorum ..Madem sırf vip lere hizmet edecektiniz forumu üyeliğe açmasaydınız da arkadaşalrınız eşlerinizi ve dostlarınızı çagırıp aranızda devam etseydiniz elimden geldiğimce paylaşım yaptım liste olmayan yerlerde liste açtım sonuç söylemiş oldukları bir laf ta yanlış olduklarını vurguladıgımda kocaman bir ban..

Ama unutmasınlar gün olur devran döner...
 
Üst