![]() |
#11 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 584742
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ray luca'da kusursuz veriyor. Teşekkürler arkadaşlar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Aktif Üye |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2019
•Rep Puanı : 225477
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Temmuz.2016
•Rep Puanı : 30059
•Rep Seviyesi :
![]()
Google görsel aramaya gidin. Üzerindeki yazıyı almak istediğiniz resmi panoya kopyalayın. Sonrasında "dosya yükleyin" yazısına tıklayın pano resmi görünecektir onu seçin. Açılan pencerede texti seçin... sağ tarafta okuyabildiği kadar arama bilgisi çıkar işte o yazıyı kopyalayın. Ama sağlıklı bir sonuç beklemeyin. Kusursuz ya da çok az kusurlu hiç bir yöntem ve program yok henüz ne yazık ki!
![]() |
![]() |
#16 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Haziran.2009
•Rep Puanı : 1326487
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine gidin. Üzerindeki yazıyı almak istediğiniz resmi mouse ile tutup google arama kutusuna sürükleyin. Sonrasında texti seçip kopyalayın istediğiniz bir kelime programına yapıştırın. Ben de italyanca Tex Willer 26'da on sayfa üzerinde denedim. %99 doğrulukta yazıları tanıdı. Müthiş bir doğrulukta OCR özelliği var! Bu on sayfalık denemede yalnızca bir soru işaretini tanıyamadı... Başka ilave özellikleri de var. tek seçim, kısmi seçim, hepsini seçim, tercüme - Bu malumunuz Google tercümesi! -, save, sesli okuma özellikleri vs... Çok kullanışlı, daha önce Abbyy Fine Reader OCR kullanıyordum. Artık ihtiyaç hissettiğimde "Google Lens" kullanacağım. Teşekkürler, Dindar Diker ve Ray Luca. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Onursal Üye |
![]() Merhaba, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine gidin. Üzerindeki yazıyı almak istediğiniz resmi mouse ile tutup google arama kutusuna sürükleyin. Sonrasında texti seçip kopyalayın istediğiniz bir kelime programına yapıştırın. Üstadım; bunu video çekimli gösterme şansınız var mı?
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 172092
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli Ray üstadım.
Bahsettiğiniz konuyu henüz deneyemedim. Ama yorumlara bakılırsa işe yarar bir teknik olduğu görülüyor. Bu vesileyle tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Panoya kopyaladığım resim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRESTO, MISS JANE! MI SERVONO UN FOGLIO E UNA PENNA! SCRIVERE NON E' IL MIO FORTE, MA I MIEI AMICI SONO TIPI CHE CAPISCONO LE SITUAZIONI SENZA BISOGNO DI TROPPE PAROLE... ! UNA DECINA DI GIORNI DOPO.AL VILLAGGIO CENTRALE DELLA RISERVA NAVAJO... POTENZE DEL CIELO!... MAI VISTO UN SIMILE CAM- PIONARIO DI STRAFAL- CIONI! AH!AH!... SE IL VEC- CHIO PAT TI SENTIS. SE! CI CAPI- SCI QUAL CO- SA? PER ORA POCO, MA LASCIAMI ARRIVARE IN FONDO... GRAN MATUSALEMME E GIA UN MIRACOLO CHE QUELL' ELEFANTE SAPPIA TENERE UNA PENNA IN MANO! PESTE!... A LEG- GERE QUESTA ROBA C'E' DA STRAPPARSI I CAPELLI ! 27
![]() |
![]() |
#20 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Resim yüksek çözünürlüklü ve kaliteli olursa olabildiğince çok az hata veriyor. Çalışmamda hiç hata yok sanırım malum tek gözle bakıyorum avatarımda olduğu gibi...
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Word of the Mute (Eng) | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 0 | 03.Temmuz.2018 21:43 |
PDF Dosyalarını JPEG'e Çevirmek Hk. | gandor08 | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 05.Aralık.2013 19:49 |
Jpeg Dosyalarını PDF'ye Dönüştürmek | gandor08 | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 0 | 11.Ocak.2013 03:08 |