Sonunda oh be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Cemil

Aktif Üye
7 Eki 2011
171
1,063
İstanbul
Yönetim sonunda kuralları işletme kararı almış forum kurallarına aykırı paylaşımlarımızı silmiş demek ki idare var ve bu durum çok iyi ama geç müdahale ediyor. İki gündür rica ediyorum bakılsın diye ses çıkmayınca bende devam ettim. İsterdim ki bir yetkili gelip durumu açıklasaydı. Önerimdir daha etkin müdahale etmeli şu konuyu okuyun lütfen https://www.cizgidiyari.com/forum/y...-kitap-sayi-199-iblisler-20-eylul-2022-a.html Buradaki konu bile hala kurallara aykırı

Kıyafetinizdeki küçük delikler onu defolu hale getirir. Rica ediyorum hassas olun

Not: Kurallara karşı geldiğimiz için 15'er gün ban iyi olurdu. :D Çünkü sırada 10 tane daha Martin amca vardı bugün ekleyecektim foruma ;)

Teşekkürler.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,088
36,755
İstanbul
Sevgili dostum, burası bir askeri birlik değil. Forumu oluşturanlar da asker ya da komutan değil.

1) Forumun kuralları asgari bir işleyişi mümkün kılmak için belirlenmiş kurallar. Kadiri mutlak şeyler değil. Her zaman değiştirilebilir, "yönetimin" iradesiyle esnetilebilir.

2) Forumun tüm kurallarını harfiyen uygulamaya kalksak deyim yerindeyse hep beraber hapı yutardık. Mesela kurallarımızdan birisi dil kurallarına uymakla ilgili. Bu kuralı harfiyen işletsek yukarıdaki mesajınızda yer alan pek çok imla hatasına müdahale etmemiz gerekecek.

3) Hiç birimizin hayatı forumdan ibaret değil. Yani Diyar'ı çok seviyoruz tabi ama onunla yatıp kalkmıyoruz. Yönetimi yönlendirmeye, bir şeylere zorlamaya çalışmak buraya cidden çok mesai harcayan insanlara büyük haksızlık.

4) Biz buraya keyif almak için geliyoruz. Siz de öyle yapın. Çok ciddiye almayın bazı şeyleri. Daha önce bu minvalde hatalar yaptık. Yine yapmamak niyetindeyiz. En azından bilerek yapmayız. :)

Sevgiyle, dayanışmayla, dostlukla kalın.

Not: Konuyu kilitliyorum. Sahiden uzamasını istemiyorum. Onun yerine hep beraber 3-5 sayfa daha fazla çizgi roman okuyalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst