İÇİMİZ ve REPTİLİANLAR ( DİKKAT )

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Nerden çıktı bu mevzu nereden geldi bu konu.Valla müsebbibi ben değilim.
Geçen gün Ali BEKTAN tarafından konuk edilen REPTİLİAN uzmanı ilim ve bilim adamı hatta bir bilim kadını tarafından bizlere izah edilen derin ve ilmi bir meseleye parmak basmak istedim.Parmak basmak istedim çünkü patates baskısı bassak olamazdı.
Üzerinde Tolstoy'un bile kafa yorduğu ancak işin içinden çıkamadığı Dominikli Şarzeye havale ettiği bu konunun genel sağlığı bu kadar tehdit ettiğini şahsen ben tam olarak algılayamamışım.
Uzun süren TV proğramında özetle ;
Uzaylı sürüngen ırkı REPTİLİANLARIN insanlara musallat oldukları insanların içine kaçtıkları belirtilerek içine REPTİLİAN giren kişilere yardım edebileceklerini ve bu sürüngenleri dışarı çıkartabileceklerini söyleyen derin bilim adamı ve bilim kadını görüşlerini temsili REPTİLİAN resimleri eşliğinde anlattılar.Canlı yayına katılan REPTİLİAN mağdurları ise irtibat kurmak istediklerini söylediler.

İçine üç harfli bir şey giren duymuştum ancak REPTİLİAN kaçanlarında olduğu gerçeğini yeni öğrendim.Açıkçası bu bilgisizliğim , tercübesizliğim ( burada kasten yazım hatası yapılmıştır.) nedeniyle açıkçası kendimden beynimden , dalağımdan , böbreğimden , göbeğimden tiskindim.
Tiskiniyorum bu UZAYLILARDAN.( Yine kasten bir yazım hatası yapılmıştır.)
Ülkemizde bu kadar yoğun mağdur olduğunu görünce duruma genel olarak bir el atılması gerektiğini düşündüm.Çünkü biz forum olarak neye el atarsak kökünü getiririz alimallah.

Bu REPTİLİAN denilen uzaylı arkadaşlar gözlerine kestirdikleri Adem oğlunun direkt içine kaçmak suretiyle onun enerjisiyle beslenmeye başlıyorlarmış ( mış mış mış ...)

Yalnız proğramda içine reptilian kaçmış kişilerden bunun nasıl çıkartılacağı konusunda teknik boyutta bilgi verilmedi.Bence kişinin ters çevrilmiş bir raptiye üzerine oturtulmasının yaratacağı manevi tazyik ve tesirle bu sürüngenlerin kişinin içinde kaçtığı yerden çıkacağı görüşündeyim.Yada soğuk duşun sıcak kanlı bu sürüngenleri kişinin içinden dışarı çıkartmasına yardım edeceğini teknik boyutta tasavvur edenlerdenim.
Diyalog kurma yöntemi ile de sonuç alınabilir bence.Çık sürüngen çık çık deyü deyü terennüm edilecek uyaklı tekrarların işe yarayabileceğini düşünüyorum.

Yunus Emre bir ben vardır bende benden içeri derken insanların içine kaçan üç harflileri ve REPTİLİAN adlı uzaylı sürüngenleri kastetmiş anlaşılan.

Dikkat edin açık kapı bırakmayın.Ne zaman kimin içine kaçacakları belli olmaz bu sürüngenlerin.Birde içinizden çıkan yada bulunduğu mahalli terkeden bu uzaylıların kuyruklarına sakın basmayın.
Aman dikkat edin.
Amman amman memlekette bir bu eksikti.
Bizim bildiğimiz içimize en fazla üç harfli kaçardı.Meğerse uzaylı sürüngen ırkının necip üyeleride kaçabiliyormuş.
İçine reptilian kaçan birinden daha kötü durumda olan birisi varsa oda içine birden fazla reptilian kaçan yada hem 3 harfli kaçan hemde aynı organizmada reptilian bulunandır.
Hayat nelere kadirsin.
 

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
Benim bildiğim bunlar bukalemun gibi şekilden şekile girebiliyorlar ele geçirmek istedikleri insanın şekline giriyor biri ve onun yerini alıyor o insanı da öldürüyorlar.

Bu tarz Bilimkurgu veya filimkurgu hikayeler çok var internette, ama sallamasyon oldukları çok belli, iddia etmek kolaydır ispat etmek esas önemli olan...
 

camozu

Onursal Üye
12 May 2014
181
3,385
şerefsizim benim aklıma gelmişti .. tabi yaa hep bu reptilianların yüzünden .. tevekkeli değil seçimlerde asgari ücret 2200 tl olmasın .,1600 tl de kalsın .. insanlar evlerine iki ekmek fazla götüremesin... veya kredi kartı borçlularının borçları sakın silinmesin .. milyonlarca insan bankalara olan borcundan kurtulmasın .,işsiz gençlere ., öğrencilere .,ev hanımlarına 500 er lira verilmesin ., her fırsatta sürekli şikayet ettiği Suriyeliler ülkelerine gönderilmesin .,diye oy kullanan insanların düşünme ve idrak kabiliyetlerine ne olmuş olabilir de bu şekilde oy vermek durumunda kalabiliyorlar diye hep kafa yorup duruyordum .. meğerse hep bu REPTİLİANLAR yüzünden oluyormuş demekki ..

işte bir muamma daha açıklığa kavuşmuş oldu .. yaşasın bilim
 

sekonme

Kıdemli Üye
8 Eki 2009
151
336
Ali Bektan, başta uçan daireler, uzaylılar, parapsikoloji olmak üzere, her türlü "gizemi" içeren bilimdışı komplo teorileri furyasından ekmek yiyen bir yazardır. Ekşi sözlükte kendisi için yazılan birkaç paragraf:
"satış amacıyla her türlü kriteri göz ardı eden yayınevlerinin, parapsikoloji türü meselelere ilgi duyan ve fikri altyapısı olmayan okur kitlesini hedefleyen türden kitapların müellifi. kendisi atatürk'ü kahin, uzaylıları müslüman yapmıştır. temyiz kudretinin olup olmadığı son derece şüphelidir. ancak bu tür yayınları basan yayınevlerinin tarihi ve değerlerimizi tahrip yönünden sorumlu olduğu açıktır."

"tırt programların vazgeçilmez turnosolü. eğer bu arkadaş konuk ise programı kapatabilirsiniz."

"müslüman uzaylılar teorisinin kendine ait olduğunu belirtmiş olan türkiye'nin eric von daeniken'i."

Adından içeriği tahmin edilebilen Derki adlı "spiritüel aktüel yaşam merkezi" sitesinde kendisiyle yapılan röportajda, kendi ağzından bu abuk fikirleriyle ilgili bilgi edinebilirsiniz..
 
Üst