Bir Forumun Amacı Nedir

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,396
Deliler Köyü
Binlerce forum var yerli yabancı, sizce amacı nedir ?
Tek ricam admin yada moderetor arkadaşlarım bu konuyu kilitlemesinler, herkes düşündüklerini yazsın ve eteğindeki taşları döksün.
Kendi forum sitem vardı kapattım, hala Türkiye'nin en fazla rating alan ilk 10 forum sitesinden 2 tanesinde adminim (ki ikisinede yaklaşık 2 yıldan beri girmiyoruum), herşey bir kenara evlilik tarihini Fenerbahçe'nin 100. yılına(19.07.2006) ayarlamış biri olarak bugünkü Samiyen zaferinden sonra gidip spor programlarını seyretmek yerine buraya koşarcasına geliyorum. bakunini tanımazdım ki yüzlercre taramasını birsürü yerde paylaştım, halada tanımıyorum aslında, bakunin, colin, mehmet ali, bozan, serkan, ertuğrul25, kroker, savok, çakıcıali, rawenx, neptunn, sarkomer, altay1944(kendime en yakın hissettiğim insandır, bir ara nedenini kendiylede paylaşırım), ve bir sürü adını yazamadığım dostlar. Bunu nedeni egolarımın tatmini olsa gider vipli zipli sitelerde takılırdım, rep peşinde koşar, elalemden arakladığım linklerle kendimi tatmin ederdim. Bunun yerine yeni bir tarayıcı alıp kendi taramalarımı sadece ve sadece burda paylaşmaya karar verdim... Benmi manyağım yoksa burasımı sihirli ?
İnsanlar alkollüyken söyleyemediklerini söylerlermiş, evet şu anda alkollüyüm ve içimdden gelenleri söylüyorum, ama sevgili kroker'in çeşitli saldırılarda takındığı tavırla aynı değil mi ?, sanırım o benden daha cesur ve tepkisini hemen gösteriyor...
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,645
Kasımpaşa
Ah sevgili dostum, vakit bu kadar ilerlemiş olmasa ve ben de bu kadar yaşlı olmasam,
bir de söylemesi zor ama hayata 1-0 yenik başlayanlardan olmasam
(bu akşam ki maçtan sonra fenerlilerin yeni lafı) seninle dertleşmekisterdim.
Bu arada ben sana kitap ithaf ediyorum, senden hala bir tık yok bu ne menem bir iştir.
Dostum sağlıcakla kal.
Bir de şu amaç mevzuu derin konu beni aşar.
50 yaşıma geldim artık amaç filan duymak istemiyorum.
Amacım yok yalnızca burda olmaktan mutluyum.
Saygılar ve sevgiler.


...
Diyelim ki, hapisteyiz,
yaşımız da elliye yakın,
daha da on sekiz sene olsun açılmasına demir kapının.
Yine de dışarıyla beraber yaşayacağız,
insanları, hayvanları, kavgası ve rüzgârıyla
yani, duvarın arkasındaki dışarıyla.

Yani, nasıl ve nerde olursak olalım
hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak...
 

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,396
Deliler Köyü
sevgili savok sanada bir kitap tarayacağım, ama öyle lalettayn bir kitap değil, senin şiir sevdiğini bildiğim için özellikle elimdeki büyük üstadlardan bir şiir kitabı seçtim, hatta bu şairin bir şiirini kendime imza olarak ekleyecektim ama burda sana yazayım :)

" Suç Bulmak için Uzak bir imada yeter
Şahit Sana gördördüm diyen amada yeter
Bir sevmediğin yazmışsa şayet maznun
Yoktur eserin lüzmu imzada yeter"
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
44,000
denize sıfır
sanırım burada biraz çocukluğumuza döndük içimizdeki velet ayağa kalktı çünkü çizgi roman okurları hayal gücü geniş ve yaratıcı kişilerdir bir araya toplanınca da gönüller coşuyor diye düşünüyorum..
bhwd6a956a9mocq3w.jpg
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,515
Sevgili dostum.Amacımız nedir veya amaç nedir? Diye sormuşsun.öncelikle şunu ifade edeyim.Benim yüksekte gözüm yok .bir zamanlar bir kitapta okumuş ve çok etkilenmiştim.Sanırım kızıltuğ romanı idi.(Buradan rahmetle anmak istiyorum Büyük üstad Abdullah Ziya KOZANOĞLU'yu)Sanırım kaan bir konuşmasında ''Ne aldıklarıma karşı nankör nede verdiklerim için pişmanım diyordu...Bir paylaşım olarak girmiştim Sonra burada dostluğu buldum.Adını ansam unutulur belki o kadar çok yürekli ve adam gibi adam dostlarım varki.Ben bunlar için burdayım .aile ortamı bulduğum için.Sağlıcakla.
 

Werewolf

Yeni Üye
4 Ocak 2010
20
120
Bir durum var Türk forumlarında göremediğim: Konu hakkında tartışma yok! (ciddi donanım/yazılım vb. konulu forumlar hariç).

Ben isterdim ki, tıpkı bir fransız çizgiroman forumunda gördüğüm gibi, neredeyse kare kare ÇR incelensin, sayfalar üzerine yorum yapılsın, absürdlükler bulunsun. Hatta adamlar abartmışlardı, o karelerin veya kapakların ilham alındığı fotoğrafları ve resimleri bulup konu başlığı altında tartışıyorlardı.

Var böyle isteklerim ama sanırım içime gömüp mesaj sayısı gönderdiği dosya sayısına yakın biri olarak kalacağım ne yazık ki...

Kalın sağlıcakla.
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,164
Var böyle isteklerim ama sanırım içime gömüp mesaj sayısı gönderdiği dosya sayısına yakın biri olarak kalacağım ne yazık ki...

Kalın sağlıcakla.

Neden böyle olacaksın ki?Burada amaç (konu forumun amaçı diyede açılmış zaten)sadece dosya eklemek doysa çekmek değil sadece bu amaçla kurulmadı eğer öyle olursa bazı ismi lazım değil forumlara döner o yüzden amaç herşeyi paylaşmak sevinçlerimizi üzüntülerimizi bu forumun kuruluş aşamalarını nasıl buraya bugünlere geldiğini naçizane iyi bilenlerdenim.O yüzden hiçbir konu küçümsenmez, hiçbir konu birilerinin hoşuna gitmedi diye kapatılmaz taşınmaz silinmez.O yüzden mesaj sayın gönderdiğin dosya sayısına yakın kalmaz diye umut ediyorum.Sen bir konu aç yorum için arkadan bir çok gelen olacaktır hiçbir şeyi içine gömme
 
Üst