Ben Fumetticiye Kız Vermem...

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,325
"1962 Tarihli İlkindi Gazetesinin 02.05 tarihli sayısından iktibas edilmiştir.
Hayrettin bey damat adayının Teksas _ Tommiks - Zagor okuduğunu öğrenmesi üzerine nişanı attırdığını belirterek ben Fumetticiye kız vermem kardeşim demiştir.Kızı ve hanımı ile yaptığımız röportajda ise gelin adayı ve annesi vallahi biz bunların Fumettici olduğunu yeni öğrendik örgüt gibi bir şeymiş aha bunlar bizim biy söyledi kız bende almam annesi bende virmem zati dedi."
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,727
Kdz. Ereğli
Örümcek adam foto muhabirliğinde sürünüyor ama Demir Adam Tony Stark, Batman Bruce Wayne paraya para demiyor. Daredevil de avukat. Comicsçilerden uygun koca adayları.

Fumetticilerde en hallice olanlar Teks ve Tommiks'in kamuda işi var. Teks eleman konuşturmak için dolarları saçabiliyor. Tommiks subay maaşı ile idare ediyor. Sigortaları da vardır bunların. Martin Mystere belgesel yapımcısı, onda para vardır. Fakat kalanların durumu içler acısı.. Zagor çiko'nun masrafını karşılayamıyor. Dylan Dog'un arabası dökülüyor. Çelik Blek adam gibi bir gömlek alamıyor. Mister No, Münir Özkul'u ikna eden Vecihi Hürkuş rolündeki Şener Şen gibi kayınpederi ikna edebilir ama onda da gelecek karanlık. İş kafası yok Jerry Drake'de... Üstelik sendika yok sigorta yok bunlarda. Kız kaçmadıktan sonra dünür göndermek suretiyle evlenemezler. Öyle değil mi?
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,325
Benzer bir tartışmanın derinleşerek devam etmesi iyi olur.:D
 
Üst