çizgi roman müzikleri

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Açıkçası işin bu noktaya kadar geleceğini tahmin edemezdik ama artık çizgi roman kahramanları için bestelenmiş / aranje edilmiş şarkılar için belki de ayrı bir başlık açmamızın zamanı gelmiştir.Böylece artık yeni bir duyuda bu eyleme katılmış olacak.:)Youtube dan beğenerek dinlediğim bir çok şarkı var liste zaman içinde daha da büyüyebilir.Örnek olarak bir kaç tane aşağıda sunulmuştur.Tavsiye olunur.Çizgi roman sevgisinin bence farklı bir yorumu Yönetim nasıl karşılar bilmiyorum ama sanat üstü sanat çalışmalar selamlarımızla.

www.youtube.com/watch?v=0U9RWbDxEcA

www.youtube.com/watch?v=CFHIJ5lhRBk

www.youtube.com/watch?v=j-2iuevGxEQ
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baldar

Kıdemli Üye
27 Şub 2012
126
387
Bunlara Kareoke çalışmalar deniyor ve uzun yıllardır yapılıyor. Çizgi roman kahramanları için nadir de olsalar; Bilgisayar Oyunları, Çizgi Filmler, Filmler ve Diziler için birçok örnek bulmak mümkün. Neden bilmiyorum ama en çok da Final Fantasy için yapılmış.
 

Motion

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
613
3,374
vjRdaz.jpg
 
Son düzenleme:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Efsane müzikler bunlar tabi Ennion Moriconne , Eros Ramazotti kolaj güzel olmuş yinede üstadım vallahi sizden bir şey kaçmaz yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.Araştırmacı bir kişiliğiniz var büyük ihtimalle ikizler burcusunuzdur.Yanılıyormuyum bilmiyorum.Zeki / pratik zekalı / araştırmacı / çok yönlü.Selam ve saygılarımızla.
 
Üst