Konu-Karakter Açıklaması

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Öncelikle çeviri, upload vs türü yapılan tüm işleri can-ı gönülden destekliyorum. Bu böyle biline.

Lakin genelde paylaşımlar yapılıp geçiliyor. Bir sürü download linki var ancak paylaşılan ÇR`ın en azından "türü" (aksiyon, macera, fantastik, bilimkurgu, komedi cs...) bile yazılmıyor.

Paylaşımlarda 1 satırlık türü ve mümkünse kahraman yada serinin geneli ile ilgili bir kaç satırcık yazılması hoş olabilir. Kendi adıma merak ettiğim serileri netten inceleyip buluyorum ama hem herkes araştırmayı sevmez hem de kapak ilgisini çekmediyse araştırma gereği duymaz.

Bir kaç satır, paylaşımların amaçlanandan daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilir diye düşünüyorum. Böylece o kadar emek verenler de, emeklerinin manevi karşılığını bir nebze almış olurlar.

Herkese bol çizgiromanlı günler, esenlikler dilerim :)
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Valla inan çok haklısın abi aynı fikirdeyim bende hatta ben elimden geldiğince bu tarz tanıtımlar yapmak istiyorum bir iki tane yapmış olsamda bu denizde damla bile olmayacak nitelikte.Bencede bu tarz düşünen arkadaşlar o seriyi okuyup bitirip sonrada tanıtımını yazana kadar o serinin hayranları bir iki satır yazsa ya da paylaşımı yapan arkadaş yazsa daha hızlı olur kanaatindeyim.
Eğer böyle yapılırsa hem sitemizin kalitesine biraz daha katkımız olmuş olur hem de çizgiromanlarla daha yeni tanışan ya da çekimser olan arkadaşlarımıza çok büyük katkı sağlanmış olur ;)
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Sanırım Shevarash'ın bu önerisi yerinde gözüküyor, daha önceden de buna benzer bir eleştiri almıştım, çevrilen kitapların türü ve içeriği hakkında bir kaç satır yazmak iyi olacak anlaşılan..
 
Üst