Yılın Üyesi

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Öncelikle GÜNAYDIN herkese ;
Bence bu sene yılın üyesi oylaması yapılarak bir üyeyi yılın üyesi seçmek iyi olur diye düşünüyordum.Üye diyince dar anlamda yöneticiler bu kategoride değil ( ilerde bu tez bana lazım olabilir : ) )
Böyle düşünürken bunun yan etkileri neler olabilir dedim kendi kendime aklıma gelen fikirleri yürütmeye başladım.Çünkü bu fikirleri kendi haline bırakırsanız bilgi sahibi olmadan hemen fikir sahibi olup düşüncelerle aşk yaşamaya başlıyor sonra yavaş yavaş ne kadar duygu varsa işgal ordusu gibi ele geçiriyor.Bir bakıyorsunuz fikirler düşüncelerle valte bir bakıyorsunuz hepsi halayda o yüzden kendim yürütürüm fikirlerimi en sağlıklısı bu başkasının yürütmesinden iyidir.Kendinin yürümesinden daha iyidir.Yan etkiler diyince ;
1-Üyeler arasında kırgınlık yaratabilir
2-Seçimlere hile karıştı denebilir : ) ( şaka yani )
3-Ben daha fazla emek sarfetmeme rağmen dışlandım psikolojisi yaratabilir.
4-Neticede bir yarış yok ne gerek var rivayetleri dolaşabilir.
5-Bir bu eksikti yeni bir fitne operasyonu üst aklın forumu bölmek ve kriz çıkartmak için yeni bir tezgahı gibi algılanabilir.
6-Yada arkadaş başka işin gücün yokmu nasıl seçilecek nasıl ölçümlenecek diyen değerli fikir yürütücüsü dostlarımız olabilir.
Yukarıda açıklanan nedenlerle banada fazla mantıklı gelmedi vazgeçtim.Zaten sabah kalktım bir aynaya bakayım dedim önceden beyaz saçları sayardık şimdi arada kalan siyahları yinede kendi kendime sevindim en azından ortadoğu haritası gibi çatışma alanları varsada epeyce geniş bir satıh terörden temizlenmiş bir vaziyette.Evdekilerden bir ses acele et.Sinirlendim şimdi.Kahvaltı yapmıycam.Şekerin düşer canım gel kızma yok arkadaş şimdi kafama sıkar giderim.Sert bir şekilde kapıyı açtım ( dikkat edilirse sert kapatma olayı yok neme lazım akşam fırça yemek istemem yemek yerine ) sonra sessizce kapattım ayakkabılarımı bağladım.Hızlı ve yürekli adımlarla kendimi insanların arasına tam atacaktımki bir korna ( klaksonda deniliyor bildiğim kadarı ile ) ardından bir bağrışma gene hareketli dedim ortam kendi kendime.Çok sürmedi mahallenin kuzgun çetesi yine nevaleyi kapan gariban kedileri sıkıştırıyor.Mübarekler hepsi özel tim gibi gariban kedilerde ne kafa kaldı nede göz hepsi yara bere içinde gözlerine kestirseler beni bile haklayacak .........lar. ( forum kuralları gereği sansür uygulanmıştır.)Ayakkabının kötüsü arkadan vururmuş misali ensemde bir sızlama bir gıcıklanma ulan ne oluyor modunda elim ensemde atkıyı almamışım soğuk sızıyormuş meğer.Evden hızlı çıkınca olacak o kadar dedim.Adımlarım hızlandı biraz üşümüşüm birde hasta olursak evdekilere tam yük.Aklıma birden Sunay AKIN son kitaplarından Hayal Kahramanları geldi.Adam yazmış birader dedim kendi kendime araştırma - inceleme ne ararsan var.Hayal kahramanları Süperman in Rusya macerasından Tenten e kadar Danimarkada oyun parkında ki Türk yapımı ambulans uçağa kadar dünyada ilklere imza atan mühendislerimizden ( savaş pilotlarının otomotik paraşüt tasarımıda dahil ) neler neler.Bİr dostuma hediye etmiştim kitabı.Eskiler geldi aklıma birden çocukluğum gençliğim her adım biraz daha uzadı.Biraz daha yalnızlaştıNeyse varmam gereken menzile vardım.Önümde bir Sevgi Duvarı.Akşamdan kalma dilimde bir şeyler var ama beni öyle biri sanmayın.Şiir öyle.Can Baba da nerden çıktı bilmiyorum bu düşünceler yokmu hiç rahat durmazlar.Dünyanın başına püsküllü bela.Hep hareket ederler engelle karşılaştılarmı direk isyan ederler.Birde düşüncelerin kankası ifade özgürlüğü diye bir şey var bunlar hep ikili gezerler asla tek kalmazlar.Birine bir şey olsa diğeri avazı çıktığı kadar bağırır.Ağlayan bir çocuk gibi sesini kesemezsiniz istediğini vereceksiniz yoksa size rahat vermezler.Nerden nereye be kardeşim.Çizgi ile alakalı bir forum olunca çizgimizi bozmayalım.Yoksa adıma bir çizıh çekerler.Herkesin bir kırmızı çizgisi var.Boşa çızıktırmayalım.Çızdım oynamıyorum olmaz.Tekrar günaydın kendinize iyi bakın değerli insanlar.
 

igdirnet

Aktif Üye
8 Tem 2016
243
768
Soluk almadan okudum.Her gün yazın satır satır üşenmeden her gün okurum.

Benimde hayattan öğrendiğim tek şey:

Yaşadığımız zamandan başka zaman yokmuş.Tadını bilmek lazım.Sadece yaşadığımız an, diğerleri yalan zaman.
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,132
20,709
Evet. Yüce Allah bize güzel bir hayat bahşetmiş. Kıymetini bilmek lazım.:)
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,656
Kasımpaşa
1- Bu başlık yanlış yere açılmış...
2- Hemen Günaydın kısmına taşıyacağım...
3- Forumun admini benim, ne dersem o!..
4- Kafayı sıyırmış yalnızca ben değilim bunu da anladım.
5- Yazı çok güzel olmuş. Çok beğendim. Bana böyle gelin.
6- Devam...
 

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,585
3,389
günaydın abolardis, biraz "Raven" tarzı eğlenceli bir yazı olmuş
ee birazda düşünceleri paylaşalım demişsin
iyide yapmışsın, herşey gönlünce olsun
 

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,913
4,850
Navajo Köyü
Yılın üyesi olmayı hakeden çok kişi var
Bu yüzden yılın en iyi 10 üyeleri demek;
Daha iyi olacaktır gibi gibi.

sen1numarasin.png
 

tuzcu

Aktif Üye
15 Tem 2013
335
846
Bence tüm üyeler yılın üyesi olarak seçilmeli. 1930'lardan 2017'ye kadar binlerce eseri barındıran böyle bir "hazine dairesi"nin üyesi olabilmek "tüm yılların üyesi" olmakla eşdeğer, ödül zaten belli.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Benim gönlümden geçende kimse kırılmazsa Sayın Assad ve Drzeko ile Duayenimiz sayın Profesör olmalı.Diye düşünüyorum.
 

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,361
12,902
iskenderun-Hatay
Benim gönlümden geçen ise Uzung veya Mehmet Ali. Hatta her ikisi de. Bu arada Ertuğrul ve Yeryüzü arkadaşın ismini nasıl atlayabiliriz ki..Ya Prince az mı emek verdi birçok seriye..
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Benimde oyum 31,246 üyeye o zaman :)
Burada o bu şu diye ayırım yok ki?
Bu şeye benzedi: En çok hangi çocuğunu seviyorsun demeye falan :)

Assad Olsun DrZeko olsun Haluk ağabeyi hiç karıştırmayalım zaten herkesin yeri değeri kalbimizde ayrı zaten :)

Not: Tipik alttan çalışmamı yapayım ben Savok derdim :p
 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,479
Öncelikle bizim bu konudaki önerilerimizi ve düşüncelerimizi duymak istemenizden çok memnun oldum.
Lakin; Yılın Üyesi önerisini vermekte zorlanacağım. Çünkü; bu siteyi kurup, azimle sınırsız paylaşım yapıp, emek veren herkes benim için o konumdadır.
Ben Profesör sayesinde hiç bilmediğim ve adını duymadığım çizgi romanlarla, Uzung sayesinde Brendom, Caravan, Lilith, Volto Nascosto ile tanıştım. Daltas ile ilk renkli Tex’i okudum. Mehmet Ali ile Martin Mystre’i tanıdım.
Bir şeylerin imkânsız olmadığını sadece zaman aldığını Hggurak’tan, disiplinli ve koordineli çalışmayı Assad ve drzeko’dan, kendi tarzım dışında aklıma gelmeyecek olan birçok çizgi romanı Odenat ve Sensei’den öğrendim.
Zagor-t, Melih41, Serdar67, Scanfan ve daha ismini hatırlayamadığım çok sayıda üstattan gerçek mizahi öğrendim.
Ve en önemlisi, site yönetimi ve bilgilerini esirgemeyip, resimli anlatımlarını paylasan üyeler sayesinde çizgi roman düzenlemeyi öğrendim ve sizlerle paylaşım içerisinde olabildim.
Daha adını yazamadığım ama hayatıma farklı bir sayfa açan birçok değerli üye sayesinde babamın heyecanla anlattığı çocukluğu yaşadım. Bu yüzden her üyenin ayrı bir yeri varken gözümde, bu öneri için taraflı olamayacağım gibi duruyor.

Not: Rahatsızlığım ve bilgisayarımın tuşları nedeniyle fazla mesaj yazamıyorum ama elimden geldiğince takip içinde olmakta ve beğenmekteyim. Kusura bakmamanızı dilerim.


Saygılarımla,
Burak ULUTÜRK
 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,479
Aşkolsun arkadaşlar, bir defa bile adımız geçmemiş. Küstüm, oynamıyorum ben. :)

Gönüllerin vazgeçilmezi, paylaşımlarını severek takip ettiğim Shoryuken üstadıma selam ve sevgilerimle. Aman küsmeyin daha kimbilir sizden neler öğrenip okumaya devam edeceğiz. :)


Saygılarımla,
Burak ULUTÜRK
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,234
Kamlançu


Gönüllerin vazgeçilmezi, paylaşımlarını severek takip ettiğim Shoryuken üstadıma selam ve sevgilerimle. Aman küsmeyin daha kimbilir sizden neler öğrenip okumaya devam edeceğiz. :)


Saygılarımla,
Burak ULUTÜRK

Tam da paylaşım yapmaktan vaz geçmiştim. Sağ ol üstad :)

Not: Benim açımdan yılın üyesi yoktur, üyeleri vardır ve o sene içinde üye olanlardır. Ve yukarıda denildiği gibi birisini seçmek diğerinin darılmasına sebep olacaktır, buna da hiç gerek yok bence. Böyle güzel :)
 
12 Şub 2010
15,006
543,758
Hikmet Yamansavaşçılar da üyemizdir.

o353_Go.jpg


Ramazan Türkmen de

2lu53e1.jpg


Hakan Alpin de üyemizdir

IMG_5770_Cizgi_Diyari48rd3.jpg


Yıldırım Örer de

2k9lqv.jpg


Devrim Kunter de

81movr.jpg


Orhan Dündar da

Y_zba_Cemil_syan_Yolu_001.jpg


Erhan Dündar da

KELO_LAN_ESRARLI_ADA_001.jpg


Ve Tüm Çizgi Diyarı Üyeleri:)
 

Mehmet Serdar Ateş

Onursal Üye
4 Ara 2009
969
3,353
Kütahya
Yılın üyesi seçimi yapılırsa bir kişi seçilir ve kırılan alınan olabilir.
Bunun yerine YILIN "EN" LERİ olabilir.

1) Yılın EN çok Paylaşım yapanı,
2) Yılın EN çok beğenileni,
3) Yılın EN çok beğeni yapanı,
4) Yılın EN çok yorum alanı,
5) Yılın En Çok yorum yapanı,
6) Yılın En yeni ve aktif olanı,
7) Yılın En aktifi,
8) Yılın EN çok görünmeyeni,
9) Yılın EN çok Klasik ÇR paylaşanı,
10) Yılın EN yeni ÇR paylaşanı,
11) Yılın EN hızlı çeviri yapanı,
12) Yılın EN ilginç üyesi,
13) Yılın EN ..... :)

gibi uzar gider


15542325_10209996020449951_4453471799505855639_n.jpg
 
Üst