![]() |
#1 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 25.Kasım.2012
•Rep Puanı : 86837
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba, yine ben, neyse hemen konuya geçeyim Sinema Bölümünde Çizgi Film ve Animasyonlar için bir ayrı bölüm ve/veya Sıralı Liste, bir de Televizyon Dizileri Bölümünde Çizgi Diziler ve Animasyonlar için bir ayrı bölüm ve/veya Sıralı Liste olsa iyi olur diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba, yine ben, neyse hemen konuya geçeyim Sinema Bölümünde Çizgi Film ve Animasyonlar için bir ayrı bölüm ve/veya Sıralı Liste, bir de Televizyon Dizileri Bölümünde Çizgi Diziler ve Animasyonlar için bir ayrı bölüm ve/veya Sıralı Liste olsa iyi olur diye düşünüyorum, siz ne dersiniz? Sayın üyemiz, siz açılmasını istediğiniz başlıklara ilişkin sıralı listeleri hazırlayınız. Yönetim olarak sıralı listelere göre ilgili bölümleri açarız. Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Sayın üyemiz, siz açılmasını istediğiniz başlıklara ilişkin sıralı listeleri hazırlayınız. Yönetim olarak sıralı listelere göre ilgili bölümleri açarız. Saygılarımla. Sayın adminim hem admin hem de sanırım avukat(ya da savcı tam olarak bilmiyorum kusuruma bakmayın) olmanız hasebiyle oldukça teknik bir dille cevap vermişsiniz, ben bildiğiniz halk adamı olarak ne demek istediğinizi anlamadım, rica etsem daha açıklayıcı bir cevap yazar mısınız? Benim dediğim ise Sinema Bölümüne Çizgi Film ve Animasyonlar diye bir bölüm açılsın bir de Televizyon Dizileri Bölümüne Çizgi Diziler ve Animasyonlar diye bir bölüm açılsın sonra da bunlarla ilgili konular o bölümlere alınarak o bölümlerde ne var diye bir Sıralı Liste yapılsa iyi olur diyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() Yukarıdaki resimlerde olan bölümlerde bir Sıralı Liste çalışması yapılmasının iyi olacağı kanaatindeyim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Açtığım bu konu sayın Adminlerimiz ve Yöneticilerimiz tarafından görmezden mi geliniyor acaba yoksa bana mı öyle geliyor?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Biraz açmaya çalışayım bakalım.
"Çizgi Film ve Animasyonlar" başlığı ile bir konu açıp altına liste olarak forumda mevcut filmleri eklerseniz; "Çizgi Diziler ve Animasyonlar" başlığı ile ayrı bir konu daha açıp ilgili konuları listelerseniz olay tamamdır. Siz ilgili "liste" konusunu açıyorsunuz, listeleri yazıyorsunuz, gerisi kolay, konuyu sabitliyoruz... İstenirse (ya da ihtiyaç varsa) Marvel film listesi, DC film listesi, Bağımsız yapımlar, gibi listeler yapılabilir. İlgili arkadaşlar daha iyi bilirler tabii...
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Salata Sıralı Liste | gandor08 | Salata | 13 | 15.Eylül.2021 16:10 |
Yuki Sıralı Liste | Colinmccay | Yuki | 6 | 14.Mart.2019 21:51 |
Ka-Zar Orjinal Sıralı Liste | ertuğrul | Ka-Zar | 5 | 23.Aralık.2018 03:27 |
Tef Sıralı Liste | Melih41 | Tef | 0 | 05.Ağustos.2013 22:11 |
Orj. Sıralı Liste - 153 Tuzak | kambozlu | Kaptan Swing | 0 | 24.Aralık.2009 00:59 |