Gölge e-Dergi Mart 2016 - Sayı 102

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,320

Gölge e-Dergi Mart 2016 - Sayı 102
114 sayfa (58 çift sayfa), 18 MB, CBR

Issuu'da online okunabilen, meşakkatli de olsa bazen pdf formatında indirilmesi mümkün olan (çoğunlukla da indirilemeyen!) bu derginin sayfalarını tek tek indirerek CBR formatına çevirdim. An itibariyle son sayı oluyor. "Issuu"da var ama elimin altında da bulunsun diyorsanız indirin, arşivleyin. Hızlı olabilirsem başka sayılarını da eklerim. Nette pdf olarak rastlanan sayıların bazılarında metin araması yapılabiliyor, bazılarında ise aranamıyordu. Metin araması da olsun (searchable pdf) istiyorsanız bir pdf editöründe pdf formatına çevirmelisiniz. Ama ÇD'nda tercih edilen başat format CBR olduğu için CBR olarak sundum. Bir de malumunuz, yeni oluşturduğumuz "Çizgi Roman Kültürü İnceleme-Araştırma Dergileri" alt forumunda bu ve benzeri dergileri bir araya getiriyoruz, sizler de katkıda bulunabilirsiniz.

file

(Mega)

İçindekiler:
file


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
543,758
Edebi değeri olan ve izlemeye gayret ettiğim bir dergi. Çok güzel inceleme, araştırma konuları oluyor. Ayrıca çizgi roman da içeriyor. Kaliteli bir kadrosu var.

100. Sayısı vesilesiyle yapmış oldukları etkinliğe Çizgi Diyarı buluşmasıyla aynı güne denk geldiği için etap arası e-gölge dergi etkinliğine de katılmıştık. Bu katılımımız da sonraki sayıda fotoğraflarla haberleştirilmişti.

Mehmet Kaan Sevinç ve arkadaşlarının çizgi roman adına örneklerinin çoğalmasını umduğum bu yayına mümkün olduğunca destek vermeliyiz düşüncesindeyim.

Harika bir paylaşım oldu scanfan üstadım. Özellikle cbr formatında paylaşılması çok isabetli oldu. Ben pdf veya başka formatlarda zorlanıyorum:)
 
Üst