Dinozor Mizah Dergisi - 01

arapkadri

Yeni Üye
9 Mar 2011
18
34
Tara-1.jpg
Dinozor mizah dergisi 1996 1'inci sayı bir dönem Cumhuriyet gazetesi haftalık eki olarak çıkıp sonra paralıya dönmüştür. Sitede eksik görüp bu paylaşımda benim de tuzum olsun istedim ve ilk sayısını A4 tarayıcımla elimden geldiğince yapmaya çalıştım bir hata var ise affola.
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
53
72
denizci
Tek kelimeyle; arasan bulunmaz, mükemmel bir dergi, ellerine sağlık üstadım :)

cve7t83pn36zq9snw.jpg

cve7yxzl9ohygl0t8.jpg
 

arapkadri

Yeni Üye
9 Mar 2011
18
34
Rica ederim ne demek bu sitenin güzel paylaşımlarını görünce taramak geldi içimden ve diğer vip üyelikli site araklamasın diye cizgi diyarı logosunu koydum.
iyi okumalar:)
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
53
72
denizci

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,645
Gaziantep
Son Dinozor

Ben de derginin tamamı var. Önce Cumhuriyet'in verdiği haftalık parasız ek, sonra paralı olanı. "Son Dinozor" a kadar. Boyutları Leman'dan biraz daha büyük. Tarayıcıya sığmadığı için tarayamadım.
 

arapkadri

Yeni Üye
9 Mar 2011
18
34
Benim koleksiyon da tam keşke kolayca aktarabileceğim bir yol olsa bunu da A4 tarayıcıda tarayıp birleştirdim bayağı uğraştırdı birleşme yerlerinde:( şimdi gördüm oks03 taramasını lakin istek gelmemiş o da diğerlerini taramamış demek ki çok ilgi çekmedi dinazor.
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,647
Kasımpaşa
Öncelikle bu çaba için teşekkür ederim.
Katkıda bulunmaya karar vermek bence başlı başına teşekkürü hak ediyor.
Tarama konusuna gelince hepimiz demeyeyim de çoğumuz amatör, başka meslekleri olan insanlarız.
Ortak yönümüz paylaşmayı, paylaştıkça çoğalmayı sevmemiz.
Bu nedenle yapılan çalışmanın kalitesi zaman içersinde artıyor bunu deneyimlerimizden biliyoruz.
Eski zamanlardan bir farkımız yardımlaşma, deneyimleri birbirimize aktarma ve ortaya daha güzel işler çıkarmayı kolaylıkla yapar oluşumuz...
Bunun yanında tabiki yapılan çalışmanın ilgi görmesi paylaşan kişiyi mutlu eder, bu önemli ancak daha önemlisi eksiksiz ve kaliteli taramalarla bir arşiv oluşturmak, bence motivasyonunuzu bu yönde oluşturmanız daha önemli..
Tarama konusuna gelince şimdiki tarayıcınızla dergiyi ortadan katlayarak 300 dpi renkli ham tarama yapınız, sonra birleştirme konusunda size yardım edecek dostlarımızla birliktegüzel bir iş çıkarmış olursunuz.
Tarama yaparken bir sayfayı ikiye bölerek önce üst tarafı sonra da alt tarafı pay bırakacak bir şekilde taramanız yeterli..
Sevgili Ahmet abi bu husus senin için de geçerli..
Saygılarımla..
 
Üst