Fırt Sayı 001

skarali

Yeni Üye
17 Eki 2013
7
3
Tekin Aral'ı rahmetle anıyoruz. Okurlar Gırgır'a kardeş olarak sunulan Fırt'a ilk olarak bu kapakla ulaştılar. İlk sayı içinde Nuri Kurtcebe üstadın Rock'ın yurdumuzdaki "baba"sı Erkin Koray konulu esprisi olduğunu hatırlıyorum. Meraklısına duyurulur.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,929
İstanbul
En çok yorum yapılması gereken sayılardan (başlıklardan) birinin bu kadar az yorum, beğeni ve teşekkür alması düşündürücü. Bunda ilk olarak kendime özeleştiri yapıyorum, lütfen kimse üstüne alınmasın. Böylesine önemli bir sayıyı bize sunan sevgili pegasus'a teşekkürlerimi sunarım..
 
Son düzenleme:

Julien Sorel

Kıdemli Üye
10 Eki 2010
177
943
En çok yorum yapılması gereken sayılardan (başlıklardan) birinin bu kadar az yorum beğeni ve teşekkür alması düşündürücü. Bunda ilk olarak kendime özeleştiri yapıyorum, lütfen kimse üstüne alınmasın. Böylesine önemli bir sayıyı bize sunan sevgili pegasus'a teşekkürlerimi sunarım..

Zamanımızın "rüşvet yediği iddia edilen politikacılarının" kapaktaki politikacıdan küçük bir farkları var: Şimdikiler yemediklerini ağızlarından s.çarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Geçen hafta bir arkadaşla konuşuyordum, dedi ki:
Yüzde kırküç aldık öyleyse hırsız değiliz!


HÖNK!

Descartes mezarında ters dönmüş diyolla!
(Çağrışım: Düşünüyorum öyleyse varım)

Sayın pegasus'a bu nadide sayı için teşekkürler...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst