PortalAnasayfa GruplarGruplar AlbümlerAlbümler Tüm üyelerTüm Üyeler EtiketlerEtiketler
Geri git   Çizgiroman Diyarı > Çizgi Diyarına Genel Bakış > Forum Hakkında > Kutlama Mesajları
Kayıt Ol

Geri döndüm

Geri döndüm

Kutlama Mesajları

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 03-02-2010, 19:29   #11
Colinmccay

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 131806
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute

Yazılanlara bakınca forumun paylaşım amacından fazlası olduğu aşikar değilmi ? Ne mutlu bizlere. Hoş geldin kardeş.
Colinmccay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2010, 19:50   #12
ertuğrul

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 203757
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute

Sevgili dostum hoşgeldin,yine bir arada olmak güzel ve mutluluk verici...
ertuğrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2010, 00:05   #13
altay1944

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 63495
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder

Seni tekrar aramızda görmek güzel geçmiş olsun .yuvana hoş geldin.Bakalım ilk paylaşımın ne olacak. (Bu arada biz bir karar aldık bir yılını doldurmayan yayınları çizgiromana destek adına paylaşıma açmıyoruz.Bilgine.)

Hz. Mevlânâ
altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2010, 00:46   #14
fenerbahce_100

fenerbahce_100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 21132
•Rep Seviyesi :
fenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond repute

"Dost gelişi bayram olur" ..Hoş geldin kardeşim
fenerbahce_100 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2010, 01:02   #15
mnyyf1453

mnyyf1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5363
•Rep Seviyesi :
mnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond reputemnyyf1453 has a reputation beyond repute

hoş geldin kardeşim.aramıza iyiki varsın.

İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.
mnyyf1453 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil