Gerekli Şeyler - 2017 Ocak, Şubat, Mart Yeni Çıkanlar

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
All-New All Different Avengers 1 - Muhteşem Yedili
0001685177001-1.jpg

Dünya’nın En Kudretli Kahramanları

Captain America, Thor, Vision ve Iron Man - ayrı hayatlar sürüyorlar ve hiçbir ekibe bağlı değiller. Ama yıldızların ötesinden gelen bir tehdit dünyamızı hedef aldığında yeniden bir araya gelmek zorunda kalacaklar - üstelik yanlarında Avengers’ı daha önce hiç olmadığı kadar canlandıracak bir grup genç maceracıyla beraber! Büyüklerin arasına hoş geldiniz Nova, Ms. Marvel ve Miles “Spider-Man” Morales! Ama Warbringer bu adı neden aldığını layıkıyla kanıtlarken, bu yeni Avengers farklılıklarını aşmakta zorluk çekecek. Hatta aralarından birinin üyeliği oldukça kısa sürebilir ama iki kişinin özelikle iyi anlaştığı kesin!
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi : Ciltsiz
Hamur Tipi : Kuşe
Sayfa Sayısı : 168
Fiyatı: 29,00 TL

Uncanny Avengers Birlik 1 - Kayıp Gelecek
0001691499001-1.jpg

Yeni marvel evreninin, avengers birlik ekibine her zamankinden çok ihtiyacı var! YAŞLI Steve Rogers, insanlar, mutantlar ve... inhumanlar arasında barış elçiliği yapacak yeni bir ekip kuruyor. Spider-Man, Rogue, Human Torch, Quicksilver, Doctor Voodoo ve Synapse isimli inhuman bu ekipte... bir de Deadpool var. Peki Wade Wilson’ın türler arası barışla ne işi olur ki? Boston yıkmıla karşı karşıyayken yepyeni Uncanny Avengers çılgına dönmüş bir dünyayla savaşıyor ve ekibin son üyesi kanlı bir giriş yapıyor! Peki Steve’in ekibi daha kendi içlerine kavga edip dururken dünyaya nasıl bir birlik mesajı verecekler? Ve cidden... Deadpool? Bir Avenger mı? Kendinizi hazırlasanız iyi olur.
(Tanıtım Bülteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı: 152
Fiyatı: 29,00 TL

Uncanny Inhumans 1 - Zaman Çarpması
0001689039001-1.jpg

Dünya’ya düştüler; Dünya’yı değiştirdiler. Şimdiyse Black Bolt ve
Inhumans esrarengizleşiyor!

Sessi̇z kral acaba sessi̇zli̇ği̇ni̇ Kraliçe Medusa Human Torch’la aşk yaşamaya başlayınca KORUYABİLECEK Mİ? Yoksa durum sesin, öfkenin ve alevin çarpıştığı bir hâl mi alacak? Üstelik Johnny Storm Inhumanların davasına katılan tek yeni kişi değil… X-Men’den Beast de yanlarında! Tarihin gördüğü en tehlikeli kötü adam olan Fatih Kang’la yüzleştiklerinde mümkün olan her türlü yardıma muhtaç olacaklar! Kang’ın savaş alanı binlerce yılın her bölümünü kapsıyor ve Inhumanlara korkunç bir şekilde saldıracak. Kang’ın bin yıl önceye gidip yapacağı şey günümüzde nasıl ortalığı birbirine katacak… ve hangi Inhuman Kang adına çalışacak?
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : 2. Hamur
Medya Cinsi : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 144
Fiyatı: 29,00 TL

İhtiyar Logan 1 - Deliye Dönmüş
0001688337001-1.jpg

İhtiyar Logan, yeni Marvel evreninde!

Günümüzden onlarca yıl sonra, Wolverine isimli adam yoldaşı olan süper kahramanların ölümünün, ailesinin Hulk Çetesi tarafından katledilmesinin ve en yakın arkadaşı Hawkeye’ın öldürülmesinin verdiği acılara katlanmıştı. İşte bu yüzden İhtiyar Logan günümüzde, daha cehennem haline dönmemiş bir dünyada gözlerini açtığında Çorak Topraklar’ın gerçekleşmemesi için kimi öldürmesi gerekiyorsa onu öldürmeye niyetli. İhtiyar Logan’ın öldürülecekler listesinde Hulk da mevcut… ancak bu gerçeklikte kendisi Tamamen Yeni ve Tamamen Muhteşem! Logan dostu Clint Barton’dan yardım alabilecek mi yoksa okçunun başka bir hedefi mi olacak? Ve cinayet planları eski Captain America’nın dikkatini çektiğinde, İhtiyar Logan ve İhtiyar Rogers arasındaki savaşı kim kazanacak?
(Tanıtım Bülteninden)
Hamur Tipi : Kuşe
Medya Cinsi : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 128
Fiyatı: 27,00 TL
 
Üst